Rentenaar met primeurs op Fair

Rentenaar met primeurs op Fair

Rentenaar is een van de vaste standhouders op de Fair for Lure & Fly en mag als gerenommeerde kunstaasspecialist natuurlijk ook niet ontbreken op de komende editie van dit evenement op het Eiland van Maurik.

In het weekend van 4 en 5 september a.s. kunnen de bezoekers zich dan ook verlekkeren aan bijzonder (import) kunstaas dat je niet snel elders tegenkomt, of het moet hier duizenden kilometers vandaan zijn.


De ITT. Multie Bass en de Multi Trout.

Veel van het kunstaas kan direct worden uitgeprobeerd in de waterbak aan het bekende korte hengeltje. Dit jaar worden als beursprimeur onder meer de nieuwe meerdelige ITT MultiBass en MultiTrout crankbaits verwacht (8 tot 22 cm), alsmede de Izumi swimbaits. Verder kunnen bezoekers op deze stand bijvoorbeeld ook de speciale ABU Predator uitvoering (special edition) van de Ambassadeur reel aanschaffen. 


De speciale ABU Predator uitvoering.

De winkel van Rentenaar is dit jaar na twintig jaar verhuisd naar het adres Raadhuisstraat 48 in Koog aan de Zaan, op een steenworp afstand van de oude zaak. De zaak geeft als vanouds deskundig advies door deskundige verkopers, die constant de ontwikkelingen wereldwijd in de gaten te houden om zodoende de nieuwste producten in huis te halen.


De Izumi Swimbaits ook bij Rentenaar hengelsport.

Kijk voor meer informatie op
www.rentenaar.com en voor al het nieuws over de Fair for Lure & Fly kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com