image description

LightHouse 3.2 biedt veel extra mogelijkheden

Raymarine Axiom software update: nieuw LightHouse 3.2 biedt veel extra mogelijkheden 

Een van de beste manieren om het maximale uit je elektronica voor het vissen te halen is om de software een update te geven wanneer deze beschikbaar is.

Maak hier een gewoonte van en je kunt er zeker van zijn dat je je elektronica altijd op orde hebt en dit zonder extra kosten.

Voor varende sportvissers die gebruik maken van de Raymarine Axiom units biedt de nieuwe LightHouse 3.2 software update veel uitbreidingen van de mogelijkheden van de apparatuur en een nog meer intuïtieve, naadloze en probleemloze gebruikerservaring.
 
Raymarine's Axiom 12 inch multifunctionele scherm toont tonijn onder de boot!
 
Het installeren van de nieuwe update is eenvoudig via een draadloos netwerk of computer. Voor het updaten via een draadloos netwerk kun je je Axiom verbinden met je wifi thuis of met een mobiele hotspot van je smartphone. Jawel, je kunt de software van je Axiom zelfs updaten terwijl je op het water bent. Het is ook mogelijk om hier LightHouse 3.2 te downloaden vanaf de website van Raymarine.
 
De uitbreidingen van Lighthouse 3.2 omvatten:
– Navionics Dock-to-Dock Autorouting, SonarChart Live en geavanceerde kaartopties;
– Ondersteuning van C-MAP Chart inclusief Easy Routing, Active Captain, hoge resolutie bathymetrie/dieptemeting en sportvisdata;
– 1-touch ‘Autoroute naar een bepaald punt’ navigatie met zowel C-MAP als Navionics kaarten;
– Draadloze HD Display overdracht naar externe monitoren en HDTV’s met gebruik van Miracast HDMI over wifi;
– Bediening op afstand van zowel Fusion als Rockford Fosgate entertainment systemen door gebruik te maken van NMEA2000;
– Uitbreiding van de mogelijkheden om waypoints te bekijken, van de kleurenpalletten en transducer calibratie-opties in RealVision 3D sonar;
– De ondersteuning van upgrades van verbonden netwerkapparatuur en accessoires is verder uitgebreid. 
 
Lighthouse 3.2 bevat ook alle mogelijkheden die al toegevoegd waren aan versie 3.196, waaronder 3D Sonar GPS Track Mode, Sonar Scroll Back, Historical Sonar Sensitivity, 3D Waypoint Placement, Wi-Fi verbinding met RayRemote en RayControl Apps voor Apple en Android apparatuur, Nieuwe SideVision en DownVision Default Settings, Evolution Autopilot Control Interface en een meer uitgebreide ondersteuning van het RMK-10 Wired Keypad.
 
Kijk voor meer informatie op www.raymarine.com.