Ranger Introduceert de 175T Angler Multi-Species Tiller Boat

Persbericht Ben’s Fishing Tackle

Ranger Introduceert de 175T Angler Multi-Species Tiller Boat

Vanaf de eerste dag produceert Ranger Boats een aantal van de meest populaire Multi species-boten op het water. Ranger biedt de sterke kracht van innovatie en totale prestaties waarop sportvissers over de hele wereld kunnen rekenen.

Of het nu het specifieke ontwerp was van de vintage 1600V Tiller of de vertrouwelijke visbaarheid van de historische 680 modellen, de legende van leiderschap is ook vandaag nog zeer actueel, gezien de grote vraag in de tweedehands markt naar deze modellen vandaag.     

Als hoogtepunt in de legendarische toewijding naar sportvissers op jacht naar een groot aantal soorten, heeft Ranger Boats recent de Nieuwe 175 T Angler geïntroduceerd, een 21ste eeuws ontwerp met kenmerken van de klassieke Ranger Multi-species platforms.

De nieuwste telg uit de Multi-species line up biedt een verhoogd niveau van visbaarheid en comfort met opmerkelijke prestaties en stijl voor de tiller sportvisboot. Met een afmeting van 5,28 meter en een breedte van 2,20 cm heeft de Ranger 175T een ingebouwde branstoftank van ca. 90 liter in het voordek voor een optimale gewichtsverdeling, waardoor het makkelijker planeren is en betere prestaties worden geleverd op ruw water.

Geschikt voor maximum 75 PK, heeft de nieuwe 175T een ruim castingdek voor en een kuip afgewerkt met antislip coating, hierop heeft men uitneembaar tapijt geplaatst voor eenvoudige schoonmaak. Aan de spiegel en op de boeg is er plaats voor elke gewenste trolling-motor en de montage van orginele splashguards voor het Backtrollen.

“Onze historie in de productie van veelzijdige tiller visboten gaat ruim 30 jaar terug. Die ervaring, gekoppeld aan tientallen jaren van verfijning, heeft geleid tot de 175 Tiller, een ruime open boot met veel opbergruimte, tegen een uitzonderlijk scherpe prijsstelling, die gemaakt is om alles wat tijdens een visdag nodig is te bieden,” aldus Ranger Boats Vice president Keith Daffron.

Of u nu vandaag vist op snoekbaars en snoek, of op zeebaars de volgende dag, wij zijn overtuigd dat deze boot perfect geschikt is als aanvulling op de reeds bestaande modellen. Beschikbaar met een keuze van perfect afgestemde buitenboordmotoren, heeft de Ranger 175 T een uitgebreide standaarduitrusting inclusief Lowrance Mark 5X Pro dieptemeter. Ook de 6×2 on-board battery lader, premium marine bekleding, verzonken kickers en een 125 cm brede live well die ook grote vis in comfort & topconditie bewaart, zijn standaard.

In aanvulling tot de ruimte voor het plaatsen van alle grote elektronicatoestellen in de console en op de boeg, is er ruim voldoende opbergruimte in de boot, inclusief een geïsoleerde cooler met overloop. Hengelopbergruimte voor hengels tot 285 cm aan de stuurboordzijde en een tweede hengelopbergruimte aan de bakboordzijde voor hengels tot 210 cm.

Andere opmerkelijke zaken aan de Ranger 175T zijn de standaard verschuifbare bestuurdersstoel, voor een optimale stuurpositie, ruim opgezet instrumentenpaneel, en eenvoudig bereikbaar afsluitpaneel voor de bilge & live well pompen enz. Verder zijn er in alle hoeken, evenals voor op de boeg drinkholders met extra opbergruimte voor onthaaktang, kunstaasredder enz.

2013 RANGER 175T ANGLER:
- Overall Hull Length: 17 feet, 7 inches
- Beam: 87 inches
- Maximum HP: 75
- Engine Shaft Length: 20 inches
- Inside Depth: 19 inches
- Fuel Capacity: 23 gallons
- Total Persons/Motor/Gear: 1,200 lbs.
- Approx. Boat Weight: 1,200 lbs.
- Trailer Capacities/Specifications
- Trailer GVWR: SM2995
- Length on Trailer with Motor Down: 22 feet, 2 inches
- Length on Trailer with Motor Down & Swing-Away Tongue Open: 20 feet, 2 inches
- Width on Trailer: 95 inches

De Ranger 175 Tiller ziet eruit alsof hij uit de droom van de West-Europese sportvisser is ontstaan. Voor uw persoonlijke offerte informeren wij u graag nader in een persoonlijk gesprek.

Ben’s Fishing Tackle BV - Boezemweg 14 Unit D&E
3255 MC Oude Tonge - Tel 0187 669 088 of mobile  06 290 48 201

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -