Pro Line pakt groots uit op de Carp 2011

Persbericht Pro Line

Pro Line pakt groots uit op Carp 2011

Zo is ondermeer de range aan Fluor Pop-Ups uitgebreid bij Pro Line, want dit attractieve haakaas blijkt al jaren een vaste waarde te zijn in de karpervisserij. De sterke visuele attractie die uitgaat van deze Fluor Pop-Up speelt perfect in op de nieuwsgierigheid van de karper.

De range is uitgebreid met 3 nieuwe smaken: Magic Mango, Coconut Milk en Black Currant. Tevens zijn vanaf nu ook de kleine 10mm Fluor Pop-Ups in het assortiment opgenomen. De Fluor Pop-Ups worden verpakt in een nieuwe, herkenbare verpakking die tevens gemakkelijk in alle soorten (hook)bait carryalls past.


De range is uitgebreid met 3 nieuwe smaken: Magic Mango, Coconut Milk en Black Currant.

Salty Tuna
Deze roodbruin gekleurde boilie is dé nieuwe smaak voor 2011 binnen de aasrange van Pro Line. Deze boilie bevat naast de nieuwe Tuna flavour een combinatie van verschillende vismelen, waaronder tonijnmeel. De volle smaak van tonijn wordt optimaal versterkt door de scherpe smaak van Haiths Robin Red en een snufje zeezout.


De toevoeging van Kelp en extra vezels zorgen daarbij voor een optimale vertering. Dit alles in combinatie met de natuurlijke amino’s van de extra toegevoegde Red Cell, maakt deze boilie tot een ware topper!

De Commando 160XS
Er zijn maar weinig karpervissers die voor een nachtje vissen een roeiboot meenemen. Snel even peilen of voeren, een vis die zich vast heeft gezwommen in een wierbed, er zijn talloze situaties te bedenken dat een boot toch echt van pas zou komen. Pro Line komt daarom in 2011 met dé oplossing, namelijk de Commando 160XS. Deze nieuwe telg in de Commando rubberbotenfamilie heeft een lengte van maar 160cm en weegt slechts 13kg.

Door deze geringe afmetingen is hij gemakkelijk alleen te hanteren en in 3 minuten volledig opgeblazen. Hij is zelfs, over gemak gesproken, opgeblazen te vervoeren in een station- of bestelwagen! Toch heeft dit kleine bootje een draagvermogen van maarliefst 180kg en is het bankje verschuifbaar, zodat hij perfect door iedereen gebruikt kan worden. Doordat de boot voorzien is van een spiegel wordt de binnenruimte vergroot en laat hij zich gemakkelijk roeien.


Daarnaast bleek tijdens tests door Team Pro Line dat hij ook perfect in combinatie met een 30lb elektromotor gevaren kan worden.

Let op: draag altijd een reddingsvest voor je eigen veiligheid! Op het gebied van de kwaliteit zijn, zoals je van Pro Line mag verwachten, geen enkel compromis gedaan. De boot is gefabriceerd van hetzelfde dikke rubber als de grotere Commando boten.

Hij is voorzien van extra beschermstrips, degelijke ventielen en stevige roeidollen. De Commando 160XS wordt geleverd in een draagtas, die met zijn transportafmetingen van 90 x 60 x 20cm op iedere Trolly past. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, wordt hij standaard geleverd met een reparatiesetje.

Pro Line tref je op stand nr. 52 op Carp 2011