Presentatie nieuwe shads HT-Baits op Fair for Lure & Fly

Presentatie nieuwe shads HT-Baits op Fair for Lure & Fly

Op de Fair for Lure & Fly die aankomend weekend plaatsvindt op het Eiland van Maurik, kunnen de vlieg- en kunstaasvissers die dit bijzondere evenement bezoeken, hun hart ophalen aan allerlei primeurs en voordeelacties.

Niet alleen presenteren diverse groothandels nu reeds hun nieuwigheden voor 2011 -waaronder talrijke nieuwe en opvallende soorten kunstaas - op de Fair zijn veel van die producten ook voor het eerst te koop.

Diverse speciaalzaken hebben daartoe grote verkoopstands ingericht met misschien wel het breedste aanbod aan kunstaas dat ooit in de Lage Landen bijeen werd gebracht.

Zo zal op de stand van Hengelsport Peter de Kock uit het Vlaamse Testelt, het bekende HT-Baits van Henk Thielen aanwezig zijn om uitleg te geven over het bijzondere, veelal handgemaakte kunstaas dat door deze producent op de markt wordt gebracht. Bovendien zal men de juiste toepassing van dit kunstaas ook demonstreren.

HT-Baits introduceert tijdens de Fair for Lure & Fly op de stand van Hengelsport Peter de Kock bovendien drie volledig nieuwe, met de hand gegoten shads die in diverse kleuren leverbaar zijn.
Zie voor Hengelsport Peter de Kock:
www.hengelsportdekock.be.

De bezoekers van de Fair for Lure & Fly zullen op zaterdag 4 en zondag 5 september a.s. op het Eiland van Maurik niet alleen heel veel bijzonder kunstaas aantreffen, maar ook tal van uiterst aantrekkelijke aanbiedingen.

Naast het attractieve activiteitenprogramma aan en op het water, maakt ook dát de Fair juist zo aantrekkelijk voor alle vissers met de vlieg en met kunstaas.

Voor het actuele programma, informatie over de standhouders, toegangsprijzen, bereikbaarheid etc. van de Fair for Lure & Fly komend weekend kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De nieuwe website van visreis.nl
Willem Moorman -
image description
VIDEO: Urban Street style vissen vanuit de boot
Willem Moorman -
image description
Weerspiegeling 36: Vissen uit de oude doos
Willem Moorman -