image description

Première De Visvrouwen en meet & greet

Première De Visvrouwen en meet & greet

De vierdelige tv-serie De Visvrouwen gaat zaterdagavond 15 juni om 17:00 uur van start. In de aanloop naar het programma vindt op 13 juni een speciale ‘ladies night’ plaats in Figi in Zeist. Kern van deze avond is de première van aflevering 1 en een meet & greet met de hoofdrolspeelsters.

Geheel in lijn met het programma zijn deze avond alleen vissende vrouwen welkom, al dan niet samen met een (vissende) vriendin, dochter, moeder, oma of collega. Er is plek voor maximaal 150 dames dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan via www.devisvrouwen.nl, de entree is gratis.

Programma

Dames die zich hebben aangemeld, zijn vanaf 19:30 uur welkom op de rode loper voor Grand Café Figi. Binnen wacht hen een feestelijk ontvangst met prosecco. Rond 20:00 uur gaat de avond verder in de bioscoopzaal met een intro over vissende vrouwen in de media. Meervoudig wereldkampioene Anja Groot en VIS TV-presentator Marco Kraal trappen het filmprogramma af. Aansluitend volgt de première van de eerste aflevering van De Visvrouwen én een sneak preview van aflevering 2.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Sterk en stabiel
Willem Moorman -
image description
Start Rebelcell Experience Center
Willem Moorman -