Pilotproject vóór uitvoering al groot succes!

Pilotproject voor uitvoering al groot succes!

Nog voordat het eerste kunstaas of zelfs levende aasvis door deelnemers aan het Pilotproject  2009 te water is gelaten was het succes al overweldigend. De inschrijvingen om deel te nemen stroomden tot gisteravond laat binnen met prachtige argumentaties van soms meer dan een A-viertje lang. Daaronder heel wat bekende vissers en profi’s die er vol ingingen om de dag na sluiting  van het roofvisseizoen dé Kick off mee te maken, van dit op papier zeer interessante project.

De reden dat we vandaag, woensdag 1 april 2009, de inschrijving al sluiten valt te raden. Voor velen zal het kwartje nu wel vallen. Er zijn heel veel sportvissers in deze grap getuind. We hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat er zo intensief op zou worden gereageerd en zelfs vaak zo serieus dat we ons op  een gegeven ogenblik eigenlijk een beetje opgelaten voelden.

Het blijkt dat de lezers Total Fishing erg serieus nemen, iets waar we trots op zijn en dat ook graag zo willen houden. Vandaar dat we al op het moment dat de inschrijvingen nog steeds binnenkwamen, al hadden besloten dat het een eenmalige gebeurtenis zou worden.


Zo zag de snoek van Michel er uit die aan de andere kant van de lijn hing….

Hoewel een grap, hopen we tevens met deze actie andere mensen wellicht op een idee te brengen, om te overwegen het gesloten seizoen helemaal te schrappen en de controle op het meenemen van vis te intensiveren. Wij denken dat dat de rammelende wetgeving van dit moment beter zou stroomlijnen en de uitvoering voor de controlerende instanties zou vergemakkelijken.   En niet in de laatste plaats, de sportvisser oneindig meer mogelijkheden en visplezier zou bieden.

Voor nu echter hebben we er veel plezier om deze grap gehad en met ons ook veel lezers, want uiteraard was er ook een heel grote groep die het door hadden dat het om een 1 april grap ging.  Reacties van lezers in de rubriek Vraag & Aanbod die begrepen waar het om ging, zijn tijdelijk in de wacht geplaatst om het geheel niet te verstoren en worden vandaag alsnog doorgesluisd. Lezers die ons mailden en het door hadden, bedankt voor het tijdelijk stilhouden!

Uiteraard gaan we de namen en reacties van sportvissers die hebben ingeschreven niet plaatsen, dat zou niet fair zijn en het in ons gestelde vertrouwen beschamen. Dat is het laatste wat we zouden willen. We danken de mensen die er aan meegewerkt hebben en beloven hierbij dat het een eenmalige actie is geweest, want we willen gewoon dat u zeker weet dat u van Total Fishing op aan kunt. Dat zal altijd zo blijven.

Met vriendelijke groet, Team Total  Fishing