Orkaboten op de beurs met een juweeltje

Persbericht Orkaboten

Orkaboten op de beurs met een juweeltje   

Wie kent ze niet de spraakmakende Orka (zee)visboten die al ruim 35 jaar worden geproduceerd door Kees Mosterd en zijn mannen. De laatste paar jaar heeft Kees zich meer en meer gespecialiseerd op het gebied van de binnenwatervisserij. Het resultaat mag er zijn.

De laatste nieuwe ’telg’ uit de Orkafamilie zal onder de naam Orka Blackfish tijdens de Hengelsport en Botenbeurs in Utrecht te bewonderen zijn.

Deze fantastisch afgewerkte boot is maar liefst 560 centimeter lang en is geschikt voor zowel de zee- als snoekbaarsvisserij. Een combiboot dus die standaard geschuimd op de markt wordt gebracht. Prijzen en verdere gegevens vind je op de site www.orkaboten.nl.

Mede dankzij het slim opgezette middenconsole heeft men extra veel visruimte weten te creëren.

Voor de productie van de nieuwe Orka Blackfish is weer gebruik gemaakt van topkwaliteit polyester.

Dat men bij Orkaboten niet stil zit en doorgaat met renovatie blijkt onder andere uit het feit dat er rond januari 2017 alweer een kleinere uitvoering van deze nieuwe serie op de markt verschijnt onder de naam OrkaBlackfish 500.

Een vijf meter uitvoering die met een gewicht van ongeveer 375 kilo, makkelijk te traileren is.

Voordeel van polyester boten is dat ze (zeker in geschuimde versie zoals deze boten) zowel tijdens het varen als het voor anker liggen veel minder herrie maken dan de aluminium boten.

Voor meer informatie kun je bij Kees terecht op zijn stand tijdens de beursdagen in Utrecht van 2 t/m 4 december.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -