Oproep

Oproep

Door Roderick Jongschaap

In het belang van een internationaal project zijn wij op zoek naar globetrottende vissers met internationale viservaring. Ben jij weleens op visvakantie geweest of ben je van plan om binnenkort een dergelijke reis te ondernemen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Zelf ben ik als fervent visser op talloze, bijzondere visbestemmingen geweest. Ik heb gesproken met veel reisorganisaties en heb mij gerealiseerd dat er eigenlijk nog nooit een grootschalig onderzoek is uitgevoerd naar de criteria die sportvissers gebruiken om de bestemming voor hun visvakantie selecteren.

Daarom ben ik een initiatief gestart, in samenwerking met nationale en internationale visorganisaties om op wereldwijde schaal de wensen, voorkeuren en meningen van de reizende sportvisser in kaart te brengen. Dit gebeurt in de vorm van een onderzoek naar de criteria die voor jou het belangrijkst zijn bij de keuze van je visvakantiebestemming.

Ook wil ik deze gelegenheid graag gebruiken om op basis van jullie mening te bepalen welke huidige visbestemmingen het meest populair zijn en wat de nieuwe ‘hotspots’ zijn van de toekomst.

Deze informatie zal vervolgens door visreisorganisaties gebruikt worden om hun reispakketten nog beter op je wensen af te stemmen en de visbelevenis nog spectaculairder te maken!

Bovendien ontvangt de 250ste respondent een unieke bronzen marlijn sculptuur, aangeboden door de Australische kunstenaar Bodo Muche van Bodo Studio, ter waarde van $ 3.400,-

De resultaten van het onderzoek zullen te zijner tijd door Total Fishing worden bekendgemaakt, met o.a. een classificatie van de meest populaire visvakantiebestemmingen, een overzicht van de criteria die vissers gebruiken om de aantrekkelijkheid van bestemmingen te bepalen en nog veel meer interessante weetjes over de internationale visgemeenschap.

Dit is je kans om jouw stem te laten horen! Ga nu naar
www.studievistoerisme.org en maak kans op die prachtige bronzen marlijn! Het invullen van de vragenlijst neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag. Alvast bedankt voor je medewerking.

Mede namens alle meewerkende visorganisaties,

Roderick Jongschaap