image description

Open Air Hengelsport beurs en Kids-Cup !!!

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en wil je graag eens vissen op steur ,karper, meerval of Striped-bass? Vanaf donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei kunnen de kinderen van 6 t/m 14 jaar onder professionele begeleiding vissen aan de Adventure Lagoon bij Fishing Adventure aan de Rutbekerveldweg 275 te Enschede.

Wij willen een complete visdag verzorgen voor de kinderen. Alles is aanwezig van hengels t/m aas. Om de onkosten wat te drukken hebben we besloten dat er een kleine onkosten vergoeding gevraagd zal worden. Voor het vissen overdag in de Lagoon hoef je je niet aan te melden, gewoon gezellig langskomen. Je mag ook jouw eigen hengel meenemen, de begeleiders bekijken hier dan ter plekke of deze geschikt is. Vissen aan de Lagoon kan op deze dagen voor Kids van 6-14 jaar.

Maar het wordt nog beter!

Zowel op donderdag als op vrijdag van 14-16 uur, organiseren wij een Kids-Cup. Elke deelnemer ontvangt een oorkonde en verder zijn er leuke prijzen te winnen, zoals hengels, molens, kunstaas, en nog veel meer. Voor deze wedstrijd is het aantal deelnemers begrenst en moet je een ticket reserveren..Aanmelden kan op www.bellyfiction.com

Hengels en aas zijn bij de prijs inbegrepen, je hoeft dus zelf niets mee te nemen. Laat de Kids lekker vissen – wij wensen jullie heel veel plezier!

Ook wij van stichting sportvisserij Promotie en Beleving zullen deze 4 dagen permanent bij de Lagoon van Fishing Adventure aanwezig zijn om kinderen te begeleiden met vissen.
Wij houden een Gratis Tombola waar leuke prijzen zijn te winnen voor kleine vissertjes. De eerste 50 kinderen per dag krijgen een gratis lootje voor de tombola.. Altijd prijs. Kom dus snel langs bij de Lagoon van Fishing adventure .Voor kinderen onder de 14 jaar is de toegang tot het hengelsport event gratis!

Samen met Fishing Adventure kunnen wij jullie dit jaar de eerste editie van een geweldig en uniek 4 daags Open Air fishing-event direct aan het water aanbieden.

Wat kunt u verwachten

 • Een Bellyboat wedstrijd in de ochtend voor 100 deelnemers. Aanmelden kan nog steeds!!
 • ’s Middags het water op met belly boot of kayak
 • Er zijn lezingen van diverse bekenden uit de hengelsportwereld.
 • Er zijn vele stands waar bijna alles te verkrijgen en te testen is wat een vissers hart begeert.


Op onze Outdoor Hengelsportbeurs Monsters kun je o.a. het volgende vinden:

 • Uitleg over dieptemeters en fishfinders
 • Het op het water testen van Bellyboats en Kayaks
 • Veel producten die op en in het water of op de oever getest kunnen worden
 • Directe beurs verkoop
 • Lezingen en ontmoetingen met prominenten uit de Hengelsportwereld
 • LIVE-Coocking
 • Diverse Nederlandse snacks en lekkernijen en natuurlijk horeca


Enkele bekende namen uit de Duitse en Nederlandse Hengelsport zijn uiteraard aanwezig zoals : Veit Wilde, Dirk Ostrowski, Tjeerd vd Ploeg, Thomas Sintobin, Andre Schmdt, Rudy van Duijnhoven, Olek Karmelyuk, Jonas Tollne, Angelo Bohmer, Melle Melchoir ,Bianca en Markus Niehoff, Peter Rinow, Dirk Ditters, Corneille Walther, Finn Kruse en anderen

Enkele bekende merken die aanwezig zullen zijn : Polestar , Balzer ,Madcat ,Mivardi ,Quantun ,Black viking ,Nasty Bait ,Raymarine ,Galaxy kajaks ,Yuki fishing lures..Belly Dude ,Bellyboottuning.EU ,MB fishing ,Koderkiosk ,Olek fishing ,Lio ,raubfisch garage ,Native W-craft ,Raubfishmagnet ,Float plus en nog veel en veel meerMeer info vind je op: www.bellyfiction.com

Dit uniek 4 daags open-air hengelsport event zal vanaf donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei geopend zijn vanaf 9 uur tot 18.00 uur. Hapjes en drankjes zijn voor 09.00 uur en na 18.00 uur nog te verkrijgen zijn. De entreeprijs is 3,50 euro. Voor kinderen tot 14 jaar is de entree gratis.

Dus kom gezellig met het hele gezin naar Fishing Adventure in Enschede!

Vriendelijke Groeten Tim Hulshof

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Hoogzomersnoeken : Deel 4
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars : Wat een topdagen…!!
Willem Moorman -