image description

Noorwegen vanaf 15-07 weer open

Vanaf 15 juli is Noorwegen weer open en IJsland is reeds open voor toeristen, dus er kan weer gevist worden ! In mei bestond Cordes Travel 16 jaar en is inmiddels een begrip in de visreiswereld, Linda en Raffie Cordes staan bekend om hun service, kennis en kwaliteit.

Zij hebben het de laatste maanden ook zwaar gehad en hebben alle zeilen bij moeten zetten om al hun groepen weer opnieuw te boeken naar later dit jaar of volgend jaar.

Hun lange dagen, ervaring, het spreken vd Noorse taal en connecties hebben er voor gezorgd dat alle groepen tevreden zijn en iedereen hun tomeloze inzet enorm kon waarderen en blij met de inzet die hun reisbureau voor ze heeft gedaan.

IJsland is al weer open voor toeristen, maar nu zal Noorwegen ook de deuren openen voor de toeristen vanaf 15 juli, dus dat is goed nieuws en zo kan er dus op zeer korte termijn weer volop gereisd, gevist en geboekt worden, dat bleek al snel na het goede nieuws boekte drie groepen meteen een reis voor 2020, dus dit jaar nog.

Er kunnen dus weer volop visreizen geboekt worden voor 2020, 2021 en zelfs 2022. Cordes Travel heeft een ruim aan bod aan huisjes in Noorwegen en IJsland in verschillende prijsklasse. In IJsland kan men 9 volle dagen (10 daagse visreis) gaan vissen voor de prijs van 1 week en in Noorwegen kan men met eigen auto of men gaat vliegen, alles is mogelijk, zolang er nog plaats is uiteraard.

Ben je ervaren of heb je nog nooit in het buitenland gevist, geen probleem, dan zit je bij Cordes Travel goed, zij zorgen er voor dat elke groep goed voorbereid op visreis gaat. Men krijgt een boekwerk van wel 60 pagina’s boordevol met tips, technieken en stekken, je krijgt een A3 gelamineerde kleuren zeekaart en men kan gratis op prive-les komen op hun kantoor in Colijnsplaat, tot slot is er 6 februari weer de Cordes Traveldag in Sliedrecht.

Ook zijn er nog plaatsen vrij voor de Penn Festivals (groepsreizen) voor Nappstraumen Lofoten en voor Havoysund noord Noorwegen (noordkaap) zijn nog huisjes vrij. Tijdens deze visreizen zijn er alleen Nederlanders en Belgen aanwezig, zijn Linda en Raffie er de hele reis bij en ter plaatse zijn er ook nog eens 3 visgidsen die alle vissers helpen en een dag mee aan boord gaan. Zie de website voor meer informatie.

ANDEREN LAZEN OOK