Nooit eerder zoveel nieuws op Carp

Nog veel meer nieuws op Carp ’09!

Naast eerder genoemden zullen ook de stands van Fox, MacFishing en Wout van Leeuwen niet ontbreken! Enkele noviteiten die je zult vinden bij deze groothandelaren en winkelier zijn o.a.:

Fox International> Fox International

Arma Mesh

Fox komt ondermeer met Arma Mesh. Het is geen PVA maar een nieuw aassysteem dat van gaas is en niet oplost in water. Het is van origine bedoeld om het aas te beschermen tegen kreeften en ongewenste vissoorten, maar inmiddels zijn er tal van toepassingsmogelijkheden bijgekomen. Naast karpervissen kan het ook gebruikt worden in de wedstrijd-, roof- en zelfs zeevisserij.

Het gaas is haast onzichtbaar en vormt een soort van ‘kooi’ rond je aas dat voorkomt dat het aas wordt opgegeten door bijvoorbeeld kleinere vissoorten, terwijl geurstoffen gewoon vrij kunnen komen.

Fox InternationalStratos 12000 range

Inmiddels wel bekend bij menig karpervisser. Een robuuste molen vol met features die voldoen aan de eisen van de hedendaagse karpervisser. Enkele eigenschappen: 16 kogellagers, kinkvrije lijnrol, Fox Free Spool System, Mesh-Tech gearing, Sure-Grip, adjustabel line lay, langzame oscillatie, RVS lijnclip, anti-backlash systeem, magnesium body en veel meer…

De Stratos wordt geleverd met een gratis extra aluminium spoel en komen in een nette beschermtas.

Meer informatie: www.foxint.com

 

> MacFishing - Sundridge Hotfoot warmtelaars

Al meer dan 20 jaar een bestseller en heeft duizenden sportvissers in Scandinavië, Rusland en andere landen waar het echt koud kan zijn, voorzien van warme voeten.
In Nederland is het op het ogenblik ook behoorlijk koud en wij willen ook warme voeten hebben.

MacFishing

Door de uittneembare voering die gemakkelijk gewassen en gedroogd kan worden blijft de warmtewerking optimaal en door de speciale inlegzooltjes komen de voeten hoger ten opzichte van  de profielzool waardoor er een thermische laag ontstaat.

Kenmerken van de Sundridge Hotfoot warmtelaarzen:

     
  • uitneembare voering (ook los verkrijgbaar)
  •  
  • tot -20°C warme voeten
  •  
  • extra zware profielzool
  •  
  • drie thermo inlegzolen
  •  
  • maatvoering: 41 t/m 46

Voor meer info en verkoopadressen kunt u terecht bij www.macfishing.nl


> Wout van Leeuwen - Camou Wierlood

Deze wierloodjes zijn ideaal voor alle omstandigheden. Het mooie van deze loodjes is ook nog eens dat deze geflavoured kunnen worden, gewoon even dippen.

Wout van Leeuwen

De wierloodjes zijn leverbaar in de volgende gewichten  2oz, 2.5oz, 3oz, 3.5oz, 4oz, 4.5oz, 5oz, 6oz. De inline modellen zijn leverbaar in 2oz, 2.5oz, 3.5oz and 4.5oz

Meer informatie www.woutvanleeuwen.nl

Kortom Carp 2009 heeft ongelofelijk veel te bieden!