Nimarine rubberboten completer dan ooit tevoren

Klik om suzuki.nl te bezoeken

Nimarine rubberboten completer dan ooit tevoren!

De Suzuki rubberbotenlijn wordt voor 2011 nog verder uitgebreid dankzij de toevoeging van de Nimarine MX 480 en 580 RIB, de grootste en meest veelzijdige Nimarine modellen tot nu toe. Beide modellen bieden watersporters een uitzonderlijk complete standaarduitrusting voor een ongekend aantrekkelijke instapprijs. 


  
De volledig nieuw ontwikkelde Nimarine RIB’s (Rigid Inflatable Boats) zijn door hun lage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle omstandigheden. Deze is tevens voorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimenten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legio aan accessoires.

Ook op het gebied van veiligheid zijn de Nimarine RIB’s van alle gemakken voorzien, zo zijn de tubes royaal van handgrepen voorzien en biedt de solide RVS beugel om het console uitstekende houvast. Aanmeren wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door de op de boeg gemonteerde ankerrol met uitklapbare kikker.

De Nimarine MX 480 en 580 RIB zullen officieel gelanceerd worden tijdens de HISWA 2011.

Prijzen:
- Nimarine MX 480 RIB: € 6.999,-
- Nimarine MX 580 RIB: € 8.499,-

De Nimarine MX 480 en 580 RIB kunnen naar keuze uitgevoerd worden met diverse duurzame 4-takt Suzuki buitenboordmotoren van 25 t/m 115 pk en worden standaard afgeleverd inclusief stuurconsole, een uitgebreide kussenset en maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie.

Kijk voor meer informatie over de Suzuki Marine producten op: www.suzuki.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -