Nieuwe webshop Beetmeldershop.nl is live!

Persbericht Beetmeldershop.nl

Nieuwe webshop Beetmeldershop.nl is live!

De nieuwe website voor Beetmeldershop.nl is deze maand live gegaan. De webwinkel
www.beetmeldershop.nl geeft het totale assortiment beetverklikkers overzichtelijk weer. De beetverklikkers kunnen snel en voordelig besteld worden in deze webshop.

Op Beetmeldershop.nl worden beetmelders en beetverklikkers met een goede prijs/kwaliteit verhouding aangeboden. Uiteraard gaat het hier alleen om kwaliteitsproducten die met de grootst mogelijke zorg zijn geselecteerd. Voor iedere karpervisser is er wel een beetmelder(set) te vinden binnen zijn budget, zowel voor de beginnende karpervisser als de professionele specimen hunters.


Een fraai design, geavanceerde techniek en boordevol met de nieuwste innovaties. Deze luxe beetmelders zijn voorzien van alle mogelijke functies, waaronder een stilte modus, aangepast geluid voor een terugloper, automatisch nachtverlichting, aansluiting voor verlichte bite indicators en een testfunctie voor het bereik.Prijs per set: € 149,95

Op de website vindt u onder andere een aantal losse beetmelders en beetmelder sets, welke leverbaar zijn in verschillende kleuren waaronder camouflagekleuren. Daarnaast zijn er ook diverse draadloze beetmelder sets verkrijgbaar, welke meestal geleverd worden in een luxe koffer van aluminium die aan de binnenkant met foam gevoerd is voor een optimale bescherming. Het assortiment beetmelders zal in de toekomst steeds worden uitgebreid met nieuwe types, modellen en ook andere accessoires. Naast de beetverklikkers zijn er bijvoorbeeld nu ook al bijbehorende verlichte swingers en batterijen leverbaar.

Bezoekers kunnen direct een bestelling op de website plaatsen en afrekenen via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Ook kan er achteraf betaald worden aan de postbode (Rembours-zending). Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden daarom over het algemeen binnen 2 dagen bezorgd op het gewenste afleveradres.

Beetmeldershop.nl onderscheidt zich met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering én een open communicatie. Zo wordt er bij ieder type beetverklikker goed omschreven wat alle mogelijkheden zijn (zoals een instelbaar volume, toonhoogte of gevoeligheid; een externe aansluiting voor een verlichte swinger / sounderbox e.d.).

Bezoek de website
www.beetmeldershop.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden!