Nieuwe pop-up range bij Energybaits: Flashy & Twisted

Persbericht energybaits

Nieuwe pop-up range bij Energybaits: Flashy & Twisted

Energybaits zet weer in op de ontwikkeling van enkele nieuwe en baanbrekende producten. Bij deze gelegenheid bespreek ik kort de nieuwe pop-up range, die specifiek ontwikkeld is om iets unieks te brengen binnen de wereld der pop ups.

Weinig karpervissers zullen tegenspreken dat karpers reageren op visuele aspecten. Toen fluo pop-up’s op de markt werden gebracht, sloeg dit dan ook in als een bom. Elke karpervisser heeft vandaag de dag wel ergens een of ander fluo balletje in zijn vistas zitten. Het spreekt voor zich dat de vangkracht van deze fluo pop-ups hierdoor exponentieel afneemt.


Met de Twisted  en de Flashy pop up range willen wij iets brengen dat visueel erg attractief is en tegelijkertijd ook sterk afwijkt van heel het fluorescerende circus dat er vandaag op de markt te vinden is.

Binnen de Twisted range brengen wij vier unieke kleuren op de markt. Krachtig visueel én iets helemaal anders dan de rest. Uit verschillende tests is gebleken dat enkele kleuren vanaf twee en een halve meter diepte wazig worden waardoor een groot stuk van de visuele attractie verloren gaat. Wij hebben dan ook alleen die kleurencombinatie gebruikt die ook nog opvallen op dieper water.

Ook bij de Flashy’s gebruiken wij alleen kleuren die niet wazig op dieper water worden zodat u altijd met een opvallende pop up zit te vissen. Bovendien krijgen de Flashy’s een surplus mee. Speciale glitters garanderen een unieke lichtreflectie. Op ondieper water waar de zon tot de bodem doordringt zorgen deze glitters voor een heterogene reflectie van het zonlicht.

Hiermee is het nieuwe Energybaits team geslaagd in datgene wat in de karperwereld van vandaag steeds meer een uitdaging wordt, het ontwikkelen van een uniek, kwalitatief en no-nonsense product.

Twisted mind… just try it yourself.

De Twisted & Flashy pop-up range is vanaf vandaag verkrijgbaar op www.energybaits.nl