Nieuwe managementstructuur bij Zebco Europe

Persbericht Zebco Europa  

Nieuwe managementstructuur bij Zebco Europe 

Zebco Europe’s managing directeur Peter Delwes (70) zal met pensioen gaan voor het einde van het jaar. De vraag wie hem op zou volgen werd beantwoord, voor Zebco Europe als ook voor Preston, met de aanstelling van Ricky Teale (50). Met ingang van 1 april zal Ricky Teale als Commercieel Directeur Europa ook verantwoordelijk worden voor de in Tolsted gevestigde firma.

De dagelijkse gang van zaken zal geleid worden door twee mensen. Als eerste door Frerk Petersen (51) die al zestien jaar actief is voor de firma en in recente jaren een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de groei van de firma. Als tweede door Dietmar Isaiasch (49) die begin dit jaar het managementteam kwam versterken en hiervoor met veel succes gewerkt heeft voor andere belangrijke firma’s actief op de hengelsportmarkt.

Als Directeur Europa Marketing & Product Ontwikkeling zal Petersen de leiding houden over de productontwikkeling en van de marketing van het bedrijf. Hij zal ook verantwoordelijk worden voor de interne afdelingen van het bedrijf, waaronder Warehousing, Import, After Sales en Customer Service.

Dietmar Isaiasch krijgt de positie van Sales Directeur Europa en zal rechtstreeks leiding geven aan de verkoopteams in Duitsland, Nederland en Frankrijk. De Sales Managers in de UK en Polen plus de Export Sales Manager zullen ook rechtstreeks met hem in verbinding staan.

Isaiasch brengt ook zijn ervaring bij de ontwikkeling van nieuwe producten in het bedrijf en zal aantrekkelijke handelsconcepten ontwerpen, speciaal voor het merk Quantum en de roofvissector, maar hij zal ook in het algemeen een versterking betekenen voor de negen merken die onder Zebco Europe vallen.

Frerk Petersen en Dietmar Isaiasch, die elkaar al ruim 25 jaar kennen, zullen ook ondersteund worden door een Financieel Directeur, die in de loop van dit jaar aangesteld gaat worden en zullen ook in direct contact staan met Ricky Teale.

Peter Delwes is optimistisch: “The new structure reassures me that the company for which I worked for more than 20 years will be in good hands in the future. Frerk Petersen knows the company’s processes like the back of his hand, and Dietmar Isaiasch brings important momentum from outside. To me that is an ideal constellation. And together with Ricky Teale these two will ensure that our brands will become even more indispensable.”

Met als basis Tolstedt ten zuiden van Hamburg en met bijna 100 medewerkers is Zebco Europe een producent van hengelsportmateriaal die door geheel Europa actief is.

Tot de producten die verdeeld worden horen wereldberoemde merken uit de hengelsport zoals Browning Fishing, Fin-Nor, Mustad, Quantum, Radical, Rhino, Black Cat, Van Staal en Zebco. Zebco Europe is een onderdeel van Zebco Brands dat gevestigd is in Tulsa, Oklahoma (USA).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -