image description

Nieuwe locatie Visreis.nl

Visreis.nl presenteert een nieuwe en exclusieve locatie om te popperen en jiggen! DJIBOUTI.

Een absoluut avontuur en jongensdroom om hier te mogen vissen. Djibouti is een van de warmste landen van de wereld en dat komt met name tot zijn recht in de zomermaanden. Maar daardoor is de zee temperatuur ook hoog en dat is voor de tropische visserij alleen maar goed.

Geen wonder dus dat je hier perfect terecht kan voor tonijn, mahi mahi, GT, bonito, snappers, groupers, marlijn, zeilvis en ga zo maar door. Er zijn drie verschillende locaties in Djibouti om uit te kiezen: 7 brothers, maskala eilanden en Goubet el Kharab of een combinatie hiervan. Op al deze plekken is er geen commerciële visserij zodat je hier kan genieten van optimale visserij. In overweldigende landschappen en turquoise wateren is dit de perfecte plek om te genieten van perfecte tropische visserij op nog geen 7 uur met een rechtstreekse vlucht vanaf Parijs.

Door het warme weer zijn de GT’s hier het gehele jaar door aanwezig. Ze trekken dus amper weg. In de ‘koudere periode’ van december tm februari komen extra nog de zeilvis, marlijn, wahoo en geelvintonijn hier langs. In de maanden juli en augustus is het hier dermate warm dat het niet comfortabel is om te vissen. Dat zijn dan ook de enige twee maanden dat hier niet gevist wordt. Alle overige maanden kan je hier terecht om je visdroom na te jagen.

Het gebied waar gevist wordt is groot en biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan vis dankzij de talrijke riffen, duizelingwekkende drop offs die zich dicht bij de open zee bevinden. Dit zijn bevoorrechte plaatsen voor het slagen van je visreis. Je verblijft hier op afgelegen eilanden in voor deze plekken comfortabele een- of tweepersoonsbungalows in tweepersoonskamers met elektriciteit, ventilator, douche en WC. Tevens krijg je dagelijks ontbijt, lunch en diner geserveerd inclusief water, frisdranken, koffie en thee.

Kijk hier voor alle informatie https://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/djibouti/ en wees er op tijd bij om hier terecht te kunnen!