image description

Nieuwe festivals Visreis.nl

Omdat stilzitten niet in onze aard zit en onze gasten op hun tijd ook nieuwe avonturen willen meemaken, hebben we twee compleet nieuwe festivals ingepland voor 2022 in Noorwegen. Deze twee festivals organiseren we in samenwerking met onze partner in Loppa!

  1. Het Cinnetic Skrei festival 2022
  2. Het Hart Noorwegen festival 2022

Het Cinnnetic Skrei festival wordt gehouden van woensdag 16 tm vrijdag 25 maart 2022 in Loppa in Noord Noorwegen. Vissen op skrei is een echte bucketlist visreis. Dit is voor vissers die wel in zijn voor een avontuur. De beste skrei periode is namelijk van maart tm medio april in noord Noorwegen. En dat betekent grote kans op dikke en warme kleding, mutsen en wanten vanwege de sneeuw en lage temperaturen. Maar de beloning kan enorm zijn. Kabeljauwen van 30 kilo of meer! Dus wil jij jouw PR kabeljauw verbeteren? Dan is dit de visreis bij uitstek om dat te doen. Deze visreis vindt plaats met minimaal 12 en maximaal 16 deelnemers en zo houden we de groep bewust klein en overzichtelijk.

Loppa is waarschijnlijk een van de beste plaatsen in Noorwegen om op skrei te vissen. Met name de beschutte ligging is daarbij van groot belang maar ook de visboten zijn van hoge kwaliteit en bieden veel ruimte, comfort door de kajuit en ook de vaareigenschappen zijn ideaal met een motor van 150 PK. Loppa ligt tegenover Soroya en dat is de locatie bij uitstek om deze enorme vissen te kunnen vangen.

Omdat het weer een spelbreker kan zijn in deze periode hebben we in plaats van de standaard 8 daagse visreis hebben we nu gekozen voor een 10 daagse visreis. Daardoor hebben we in totaal 8 visdagen tot onze beschikking. Als er dan eens een dag uitvalt door mindere weersomstandigheden houden we er nog voldoende over.

Kortom:

  • Beschutte locatie
  • 10 dagen voor de prijs van 7
  • Ruime comfortabele visboten
  • Korte vaartijden
  • Kleine groep
  • Persoonlijke begeleiding door Visreis.nl

Kijk HIER voor de webpagina en HIER voor de uitgebreide digitale brochure.

Het Hart Noorwegen Festival wordt gehouden van woensdag 8 tm 15 juni 2022. Tijdens springtij en in de beste periode voor een goede en gemixte visserij. Reken op kabeljauw, koolvis, schelvis, roodbaars, zeewolf en natuurlijk de heilbot waar dit een topstek voor is.

Ook hier hebben we gekozen voor Loppa als locatie vanwege de goede visserij, perfecte boten en beschutte ligging. De kans dat er in deze periode een visdag uitvalt is daardoor tot een minimum beperkt. Dus wil jij een keer op deze topstek met een gezellige groep en onder persoonlijke begeleiding vissen? Dan is dit de groepsreis waar je bij moet zijn. Ook voor deze groepsreis geldt een minimum van 12 en een maximum van 16 deelnemers.

Kijk HIER voor de webpagina en HIER voor de uitgebreide digitale brochure.

Vanzelfsprekend zijn beide reizen tijdens het springtij voor de optimale visserij, sluiten we de reizen af met een gezamenlijk diner en prijsuitreiking en krijgt iedere deelnemer een fotoboek van de visreis als aandenken. Er zijn mooie prijzen te winnen van Cinnetic en Hart en het beloven memorabele visreizen te worden met een kleine groep van enthousiaste vissers. Wij hebben er nu al zin in.

Zoals voor al onze groepsreizen geldt dat aanmeldingen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst. En VOL = VOL en als het net zo gaat als onze andere groepsreizen gaat dat waarschijnlijk niet heel lang duren. Wees er dus snel bij.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
*** VIDEO *** De Plug Voor Poldersnoek
Willem Moorman -
image description
Roofvistopper in spe ...
Willem Moorman -
image description
De Allrounder : Winters karperen
Willem Moorman -