Nieuw specimen magazine Monkey Climber binnenkort uit

 

Nieuw specimen magazine ‘Monkey Climber’ binnenkort uit

Old school ontmoet new school. Dat is het minste wat gezegd kan worden van Monkey Climber, het nieuwe Nederlandstalig specimen magazine dat in december 2011 op de markt komt. Terwijl de titel van het nieuwe blad een duidelijke link vormt naar de nostalgische staafwakers van weleer, wordt de hele look & feel van Monkey Climber bijzonder eigentijds en al helemaal vernieuwend in de wereld van hengelsportmagazines. Ons logo en huisstijl geeft u alvast een voorsmaakje.


 
Monkey Climber richt zijn 100 pagina’s tellende blad op alle takken van de hengelsport en wil zo voor heel wat mensen opnieuw horizonten verruimen. Onze schrijvers – binnen- en buitenlandse woord- en beeldkunstenaars én autoriteiten in hun vak – leggen de lat meteen hoog. Artikels mét inhoud, beklijvende foto’s,... Monkey Climber gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dat is meteen ook de reden waarom we starten met slechts twee edities per jaar (Winter 2011 / Zomer 2012). 


 
De officiële release voor Monkey Climber is voorzien voor Hengel Expo in de expohallen van Kortrijk op 3 en 4 december 2011. En een jaarabonnement op Monkey Climber gaat 15,99 euro kosten.
 
Meer info:
www.monkeyclimber.be