Nieuw: GOT Baits

klik om naar de website te gaan

Persbericht GOT Baits

Nieuw: GOT Baits

Vanaf maart 2011 ligt er een nieuw merk in de schappen van de Nederlandse hengelsportwinkels, GOT Baits uit Engeland. GOT Baits maakt sinds 2005 voer en aas voor de moderne witvisserij, maar veel producten zijn ook al ontdekt door karpervissers. Alle producten worden ontwikkeld door Gary Thorpe en Trevor Price, twee vissers die in Engeland goede bekenden zijn in het circuit van de ‘commercial fisheries’.

Wat maakt GOT Baits anders dan anderen? Alle producten van GOT Baits zijn in de praktijk ontwikkeld door verschillende testvissers met medewerking van een gespecialiseerd laboratorium uit de voedingsindustrie, waardoor alle ingrediënten en smaken zeer zuiver zijn en niet schadelijk voor het milieu.

Een ander onderscheid maakt GOT Baits met de Atomic Cloud, Atomic Pasta en de Atomic Pellets die allemaal een wolkend effect en veel toepassingsmogelijkheden hebben. GOT Baits biedt een compleet pakket van grondvoeren, boilies, haakpellets, voerpellets en smaakmakers die in veel gevallen zeker meer vis in het net brengen.

De producten zijn voor winkeliers verkrijgbaar via de groothandel Topcatch.nl.