Mooie dikke zeebaarzen zowel in het donker als overdag!

Zicht op Zeebaars 244

Mooie dikke zeebaarzen zowel in het donker als overdag!

Door Joop Folkers

Gisteravond heb ik voor het eerst mijn ijsmuts weer effe opgezet. Oké, het vroor dan wel niet maar door de schrale oost-noord-oosten wind voelde het lelijk koud aan.

Gelukkig hadden onze gestekelde vrienden daar minder last van. Eerlijk gezegd was ik verbaast over het aantal aanbeten op vooral de roze shads. Dankzij de oosten wind kon ik met hele lichte jigkopjes vissen. Max. 7 gram net onder het kantje! Zo maar tussen water en wind uit het niets zo’n dikke boem! Pfff het is en blijft ook na ruim 40 jaar nog steeds dikke topsport!


Dikke vis tijdens mijn workshop afgelopen donderdag!

Ik vind deze manier van vissen juist zo leuk omdat je zelf heel wat moet ondernemen om je shad precies op de juiste diepte aan te kunnen bieden. Soms gewoon heel ff heel klein beetje bij sturen om zo’n dikke dreun af te kunnen dwingen! Geweldig! Afgelopen donderdag ( 6 oktober) heb ik weer een leuke gezellige workshop vervist vanaf de pier in Hoek van Holland.


Ook in het donker vlak voor je voeten.

Het resultaat mocht er zijn. vier mooie dikke zeebaarzen tot ruim 60 centimeter wisten de charmes van onze shads niet te weerstaan. Snoeiharde aanbeten en weer dik tevreden deelnemers wat wil je nog meer. Op zaterdag 15 oktober geef ik weer zo’n leerzame workshop.


Gewoon BOEM!!

Ik garandeer je dat je binnen vier uur een volleerd zeebaarsvisser bent die werkelijk langs de gehele Europese kust terecht kan met zijn opgedane kennis!

Lijkt het je leuk om ook zo’n gezellige workshop mee te doen meld je dan even aan op joopvis@caiway.nl of bel me even op 0031-6-2001 6129 wegens het enorme succes en de goede vangsten heb ik besloten om zaterdag 22 oktober mijn laatste workshop van het jaar te geven! De zeebaarzen zijn nu op hun sterkst en vergen tijdens zo’n spectaculaire dril alles van het materiaal en de deelnemers!!

Wil je ook zo’n spectaculaire dril meemaken meld je dan gewoon aan!  Heb je zelf niet het benodigde materiaal geen probleem ik zorg geheel gratis voor alle “ingredienten” voor deze fantastische visserij. Kijk even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net daar vind je alle verdere info.

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -