Model BB465s Bikker Boats naar Fair for Lure & Fly

Model BB465s Bikker Boats naar Fair for Lure & Fly

BikkerBoats zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Fair for Lure & Fly op het Eiland van Maurik. Na veel enthousiaste reacties op de introductie van de BB465, bieden de bouwers dit jaar de doorontwikkelde versie BB465s aan. Ook dit model heeft de kwaliteit die men inmiddels van Bikker Boat gewend is.

Het eerste model aluminium visboot van BikkerBoats, de BB465, werd met uiterste precisie ontwikkeld door Gert Bikker in samenwerking met twee vismaten. De speciaal ontwikkelde stoelslede is een opvallend onderdeel van de boot die 4,65 meter lang en 2.02 meter breed is.

De stoel kan van stuurboord naar bakboord worden geschoven, waardoor de sportvisser de ideale positie zelf kan instellen om tijdens het vissen de buitenboordmotor en elektromotor te bedienen.

De versie BB465s, die in het weekend van 4 en 5 september op de Fair te zien zal zijn, is het basismodel van de BB465. In Maurik wordt dit model als in combinatie met motor en trailer aangeboden. Kijk voor informatie op de site www.bikkerboats.nl.

Voor het actuele programma, informatie over de standhouders, toegangsprijzen, bereikbaarheid etc.  van de Fair for Lure & Fly in het weekend van 4 en 5 september a.s., kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com.