Mobiele Vangsten-app: boordevol kunstaasinformatie

Persbericht Vangsteninjebroekzak.nl

Mobiele Vangsten-app: boordevol kunstaasinformatie

Zie je een geweldige metersnoek of een waanzinnig mooie baars in de Vangsten-app, dan kom je heel gemakkelijk alles te weten over het kunstaas waarmee deze vis gevangen werd. De Vangsten-app, het gratis logboek voor op je mobiele telefoon, is namelijk gekoppeld aan de mobiele website van Kunstaasregister.nl.

Hierboven zie je hoe gemakkelijk het werkt: vanuit de vangstdetails zit je zomaar in de mobiele weergave van de Spro BBZ-1 Swimbait. Behalve productinformatie en uitvoeringen van het kunstaas zie je ook de visfoto’s, reviews van sportvissers, vangststatistieken, én de winkels die het kunstaas verkopen. Je kunt de mobiele versie van Kunstaasregister.nl natuurlijk ook opvragen in je browser via m.kunstaasregister.nl.

Meer dan 1000 Vangsten app-gebruikers
De gratis Vangsten-app werd op 31 oktober 2011 officieel gereleased en is superpopulair. Binnen vijf dagen zat de app bij meer dan 1000 sportvissers in de broekzak. Op dit moment wordt alweer gewerkt aan een update waarmee de app nog veel leuker wordt. Maar daar hoef je niet op te wachten, je kunt de Vangsten-app hier gratis downloaden!