image description

Mega-deals tijdens opendeurdagen bij Mega-Fish Merksem

Mega-deals tijdens opendeurdagen bij Mega-Fish Merksem  

Door Ron Smits

Kortingen van 20 tot wel 70 % zijn gegeven op wel heel erg veel artikelen uit het assortiment van Mega Fish tijdens de opendeurdagen van donderdag 15 tot en met zondag 18 februari.

Lekker met een zakje Belgische frites en/of braadworst in de hand shoppen bij Mega Fish te Merksem met super lage prijzen door mega kortingen.


Onder het genot van een zakje frites lekker bijkletsen.

Het is buitengewoon goed weer op zondag 18 februari als ik mijn jaarlijks bezoek tijdens de opendeurdagen van Mega Fish heb gepland. Door het mooie weer is de opkomst minder dan vorig jaar. 

Maar het is altijd leuk, want vele bekenden zijn weer van de partij om tijdens de opendeurdagen allerlei voertjes te presenteren, uitleg te geven over de vele soorten kunstaas en andere hengelsportartikelen, maar ook om het jaarlijks kayakevent in Denemarken van september te promoten. 


Vissen met feederhengels is helemaal in op de grote rivieren.

Volgens Eric de Keuster van Zeevissport zijn er nog maar twee plaatsen beschikbaar en vol is vol, dus wacht niet te lang. In samenwerking met Mega Fish wordt er in de zomer nog een informatie-avond georganiseerd, waar u (met een leuke korting) ook direct de benodigde materialen kunt aanschaffen.


De nieuwe lijn van Hobie kayaks zijn te bewonderen bij Mega Fish. Het verstellen van het trapsysteem is vereenvoudigd en ook kleine details zijn zichtbaar aangebracht. Voorts is dit wel een heel mooie kleur.

Champion Feeds, Matrix, Nash, Savage Gear, Westin, Zeevissport en nog anderen zijn op één of meerdere dagen aanwezig geweest om meer te vertellen over hun producten. Voor een hapje en een drankje is tijdens deze dagen gebruikt gemaakt van een heuse frites kraam voor de deur. 


Nog snel wat onderlijntjes scoren.


Voor een hapje en een drankje is gezorgd.


Salmo is een goed kunstaasmerk en ik heb deze kans niet voorbij laten gaan. De verpakking gooi ik immers weg...

Volgend jaar ben ik weer van de partij. 

ANDEREN LAZEN OOK