Marcraft Visboten, subliem maatwerk

Persbericht Marcraft visboten
klik om naar de website te gaan
Marcraft Visboten, subliem maatwerk

Tijdens de Fair for Lure & Fly op het Eiland van Maurik, zal Marcraft Visboten ruim vertegenwoordigd zijn. Martin Frankena en André Zwiers nemen maar liefst tien modellen mee. De bezoekers kunnen rekenen op het crème de la crème uit het assortiment dat is voorzien van de allernieuwste technische snufjes.

Bootvissende roofvissers zijn al jarenlang vertrouwd met deze topproducten. Heel begrijpelijk, want Marcraft levert voor iedere discipline het juiste maatwerk. Dit puur Nederlandse product gooit ook internationaal hoge ogen. Na België heeft Marcraft tegenwoordig ook verdelers in Zweden, Frankrijk én Duitsland.

Op en aan het water bij de Fair for Lure & Fly zijn veel trouwe Marcraft-gebruikers aanwezig. Zij beamen de kwaliteit van visboten als de 410 Challenger, 440 Pike Master, 496 Lake Hunter en hét pronkstukje de 535 Commander, én zij zullen dat graag aan de bezoekers demonstreren. Voor een proefvaart kan men zich melden bij de witte Marcraft Pagodetent, die pal naast de steiger staat opgesteld. Een uitgelezen kans dus om een objectief beeld te krijgen van deze unieke visboten.

Voor meer informatie, ga naar www.marcraft.nl