Lezingen in het gezellige Total Fishing theater

Lezingen in het gezellige Total Fishing theater 

Door Joop Folkers

Een Visma zonder lezingen van bekende vissers bestaat in mijn optiek niet. Jaar in jaar uit, verheugt een groot aantal bezoekers zich tijdens dit unieke evenement om persoonlijk kennis te kunnen maken met HUN favoriete visser!

Gewoon vragen kunnen stellen over HUN grote passie en of dat nu over roofvissen, zeebaarsvissen of kapervissen gaat dat maakt werkelijk niets uit!

De redactie van Total Fishing weer een aantal prominente BN-vissers weten te “strikken” die hun lezingen in het gezellige theater ten gehoren zullen brengen.

Zo neemt Marco Kraal je mee naar zijn karper domein en zal Joop Folkers je introduceren in de spannende wereld van vriend zeebaars.



Verder vertelt Berthil Bos zijn fantastische verhalen over poldersnoeken. Voorts worden er korte films over onder andere de tonijnvisserij getoond. Kortom een must voor iedere sportvisser!

Houd de tijd van je favoriete lezing even in de gaten. Er kan zo nu en dan een kleine uitloop inzitten maar in principe worden de tijden exact aangehouden. Uiteraard worden de tijden van de lezingen keer op keer omgeroepen.

Kortom gewoon effe lekker wegdromen in het mooie theater tijdens de lezing van jouw favoriete spreker!

Tot ziens op de Visma.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -