image description

Legendarische King Of Clubs keert terug

Legendarische King Of Clubs keert terug   

Na een afwezigheid van zes jaar zal de meerdaagse Beet viswedstrijd King Of Clubs terugkeren op Ierse bodem in het prachtige graafschap Leitrim.

Het bekende Ballinamore zal opnieuw, van 4 tot en met 11 mei 2018, het centrum vormen van deze vierdaagse legendarische witviswedstrijd. Dit met een nieuw concept.


Typische Ierse visserij.

Het nieuwe concept biedt optimale kansen op veel vis op de visrijke meren van Leitrim. Er wordt gevist in sectoren van minimaal zes en maximaal acht hengelaars. (Let op: Maximaal twee personen per auto; dit ten gunste van een zo eerlijk mogelijk wedstrijdverloop). Op die manier kunnen per water de beste stekken benut worden.


De King of Clubs, een wedstrijd op zichzelf.

De organisatie is in handen van Pierre Bronsgeest (ex-hoofdredacteur Beet) en John Huussen (bladmanager van Beet). Boekingen worden geregeld door BBI Travel. Het eerste jaar is er plaats voor maximaal 64 deelnemers. 


Nu ook wateren waar je prima met de vaste stok aan de slag kan.

Pakketprijs
De deelnemers reizen met eigen auto per ferry via Hoek van Holland - Harwich en Holyhead - Dublin Port v.v. naar Ierland en verblijven in de omgeving van Ballinamore in B&B’s, op basis van volpension (6 nachten). De pakketprijs voor deelname bedraagt 749,- plus 100,- inschrijfgeld cash te voldoen in Ierland bij de registratie op zondag 6 mei. Familie of vrienden betalen 749,- p.p.

Registratie, loting en visdagen
Zondag 6 mei is in het Commercial Hotel in Ballinamore om 20.00 uur de registratie van de deelnemers en de loting van sectoren. De kantnummers worden op de dag van de wedstrijd geloot.
Eerste visdag maandag  7 mei: loting kantnummers 08.00 uur - vissen van 11.00 - 16.00 uur
Tweede visdag dinsdag  8 mei: loting kantnummers 08.00 uur - vissen van 11.00 - 16.00 uur
Derde visdag woensdag 9 mei: loting kantnummers 08.00 uur - vissen van 11.00 - 16.00 uur
Vierde visdag donderdag 10 mei: loting kantnummers 07.00 uur vissen van 10.00 - 15.00 uur
Prijsuitreiking donderdag 10 mei om 20.30 uur in het Commercial hotel Ballinamore.

Inschrijven kan alleen bij BBI Travel.

Prijzenpakket 13.000 euro
Eindprijzenpakket op basis van 48 deelnemers bedraagt €13.000,00, met een hoofdprijs van €2.000,00. Per sector zijn er dagelijks twee geldprijzen. Deze King Of Clubs wordt mede mogelijk gemaakt door: County Leitrim, Ierland Toerisme, Sensas, BBI travel en Beet.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Visser in de maak ( deel 1 )
Willem Moorman -
image description
Feederen op het Wantij
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Vooroordelen
Willem Moorman -