KSN Landelijke Jeugddag

KSN Landelijke Jeugddag

Na veel positieve en enthousiaste reacties op de voorgaande jeugddagen zal er ook in 2009 weer een jeugddag georganiseerd worden. De KSN jeugdcommissie heeft weer een super leuk programma weten samen te stellen met leuke en leerzame presentaties, workshops en een geweldige verloting aan het einde van de dag.

De jeugddag wordt gehouden op 22 februari 2009 en is speciaal georganiseerd voor iedere karpervisser tussen de 12 en 18 jaar, het maakt dus niet uit of je KSN lid bent of niet! Tevens zal de gehele dag gratis te bezoeken zijn.
Net als voorgaande jaren wordt deze dag weer gehouden in het gebouw van Sportvisserij Nederland wat ligt aan de Leijenseweg 115 te Bilthoven.

Doordat het op ongeveer 500 meter van het NS station Bilthoven ligt is het ook met het openbaar vervoer zeer gemakkelijk te bereiken.De deuren van het gebouw gaan om 10 uur open, het programma zelf begint om 10:30 uur en zal duren tot ongeveer 17.00u.Om eten en drinken hoef je je geen zorgen te maken want ook dat regelen wij, geheel gratis!

De presentaties:
Bart van Bezouw zal een mooie presentatie geven over zijn vakantiesessie op Lac du Salagou. In een flitsende presentatie laat hij zien dat je niet altijd veel uren hoeft te draaien om veel vis te vangen. De praktische kijk op zaken zal je helpen om ook zelf tijdens een vakantie meer vis te vangen!

Vorig jaar was John van Eck ook van de partij en heeft hij erg veel over materialen verteld. Dit jaar is hij er weer en zal hij zijn zeer interessante lezing vervolgen. Hierbij zal hij net als vorig jaar enkele materialen zeer kritisch onder de loep nemen.

Ook dit jaar zullen de mannen van het PB – team er weer zijn om jullie van alles te vertellen over de laatste meters. Onder leiding van deze rigdeskundigen leer je hier alles over de werking en het gebruik van verschillende onderlijnen. Een praktijk workshop die je kennis over rigs helemaal up-to-date brengt!

Martin Post.  Een nuchtere Fries die door de vele uren die hij aan de waterkant vertoeft een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan over de meest uiteenlopende vormen van de karpervisserij. Waar zijn presentatie precies over gaat zul je pas te weten komen op de jeugddag zelf. Wij kunnen in ieder geval nu al zeggen dat het er één is uit de categorie: “niet te missen”!

Michiel Pilaar. Wie kent hem niet!? Een prettig gestoorde Zeeuw neemt jullie mee op een reis door zijn visserij. In zijn presentatie vertelt hij op humoristische wijze over zijn beleving van het vissen. Denk echter niet dat het alleen maar lachen gieren brullen is want tussen de regels door zijn nog heel wat bruikbare tips bij elkaar te sprokkelen.

We sluiten traditiegetrouw deze prachtige dag af met een Tombola. Hier dragen verschillende  winkeliers en groothandels hun steentje aan bij!

Wil jij deze dag live meemaken, stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd én e-mail adres naar jeugd@karperstudiegroep.nl zodat wij rekening kunnen houden met jouw komst!

Wij zien jullie graag op 22 februari in Bilthoven, want deze dag mág je écht niet missen!

Samenvatting:
Landelijke Jeugddag KSN
Sportvisserij Nederland
Leijenseweg 115, Bilthoven
Wanneer:   22 februari 2009, 10.00 – 17.00u
Kosten:   Gratis!
Aanmelden: 
Jeugd@karperstudiegroep.nl
o.v.v. Naam, leeftijd en e-mail   adres