image description

Kom hengelsportnostalgie opzoeken op de beurs in Utrecht

CV Fishing  

Kom hengelsportnostalgie opzoeken op de beurs in Utrecht  

De website van CV Fishing al eens bezocht maar ook eens de mensen achter CV Fishing ontmoeten?

Wij zijn op het laatste moment gevraagd om op de hengelsport -en botenbeurs van 2017 in Utrecht te komen staan. En dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan.

Wij zullen in samenwerking met Handy Fish een stand delen dat in het teken zal staan van vintage hengelsport. Tussen mooie, alle nieuwe producten van bekende merken kun je daarom ook genieten prachtige oude hengelsport producten. 

Hengels van Casting Corner, Fairplay, Hardy, CJW, Alan Brown en nog vele andere bekende merken zullen er te zien zijn én te koop. Maak gebruik van deze mogelijkheid, omdat er vele producten zullen zijn die nog nooit op onze website hebben gestaan.

Daarnaast zullen wij ook diverse, vintage molens en reels meenemen én te koop aanbieden. Bekende klassiekers als de Shimano baitrunner in verschillende series maar ook ABU, Mitchell, Shakespeare en DAM. Het magische geluid van die oude slip kunt u bij ons eens echt uitproberen. 

Kortom genoeg reden om de stand van CV Fishing en Handy Fish op 1, 2 of 3 december 2017 te komen opzoeken.

Kun je niet? Dan biedt onze website www.cvfishing.nl uiteraard een uitkomst, de hengels die overblijven na de beurs komen allemaal op de website!
Hopelijk tot snel.

Hartelijke groet,

Team CV Fishing
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo
www.cvfishing.nl
info@cvfishing.nl
074-7002160

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -