Klein maar fijn

 

Pike Masters Lures

Sinds kort hebben ze bij Pike Masters Lures het kleine broertje van de Sizmic Magnum Toad in huis. Omdat de Magnum Toad 8,5 inch is, is deze minder geschikt om mee te werpen. De meeste slepen er nu mee, met geweldige resultaten overigens!
 

 

Zij hebben de fabriek gevraagd om een kleinere variant te maken en dat is de Sizmic Senior Toad geworden. Deze Senior Toad is 5,5 inch lang en perfect geschikt om mee te werpen in bv de polders. Doordat het materiaal van een goede kwaliteit is (gemaakt in de USA) kan je er meerdere snoeken mee vangen zonder dat hij gelijk na een snoek de prullenbak ik kan.
 

 

Er zijn 2 uitvoeringen: een zinkende, die geschikt zijn om met een loodkop te vissen op bv snoek en snoekbaars en een drijvende uitvoering. Deze drijvende Toads zijn uitstekende zomer kunstaasjes omdat je deze met de “Texas Style” (enkele haak) over en door de wier- en plantenvelden kan vissen. Ze worden  in maar liefst  11  verschillende kleuren op de markt gebracht. Meer info:  www.pikemasterlures.nl of telno: 06-12886852

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -