**KLAAR** World of Fishing

World of Fishing

World of Fishing is een uniek samenwerkingsverband tussen 5 reisorganisaties allen gespecialiseerd in het organiseren van sportvis reizen. Middels deze samenwerking kunnen de World of Fishing partners scherpere tarieven bieden, vanwege de gezamenlijke inkoop bij luchtvaart- & autoverhuurmaatschappijen, ferryrederijen en accommodaties. Met het ongeëvenaard ruime aanbod aan bestemmingen en accommodaties is World of Fishing in één klap marktleider in Nederland.


“Goedkoper inkopen, betekent lagere prijzen voor de sportvisser”

Ondanks de samenwerking blijven alle partners onafhankelijk hun producten samenstellen opdat de klant optimaal van het specialisme van iedere partner kunnen blijven profiteren. De World of Fishing producten zullen via world of fishing.nl en een ca. 72 pagina tellende brochure worden gepresenteerd. De website zal uiterlijk 30 november in de lucht zijn en de World of Fishing brochure zal begin 2004 verschijnen.

De World of Fishing partners stellen zich aan u voor:

BBI Travel
BBI Travel ging in 1963 van start, met oorspronkelijk uitsluitend sportvisarrangementen naar Ierland. In 1968 en 1982 kwamen daar resp. Noorwegen en Canada bij. Inmiddels is BBI Travel een volwaardig reisorganisatie met een scala aan reisarrangementen naar de drie bestemmingen en is voor Ierland zelfs een top 3 reisorganisatie qua passagiers aantallen. Als lid van branche organisaties ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, IATA-agent en onze eigen viservaringen bent u bij BBI Travel op een goed adres voor uw visvakanties.

Double MM Worldwide Sportfishing
Double MM Worldwide Sportfishing is een in exotische big game visvakanties gespecialiseerde reisorganisatie, dat door big game specialist Marcel Waldschmit in 1992 is opgezet. Marcel heeft al reeds meer dan 700 big game dagen op zijn naam staan en heeft zijn ervaringen in een boekvorm onder de naam “de Wereld van Big Game"uitgebracht. Verder is Marcel al vele jaren auteur voor Zeehengelsport, De Roofvis, Voyages de Peche en Pesca en Mare en nauw betrokken bij de ontwikkelingen van het big game programma van Shakespeare Europe. Hij verkoopt wereldwijd als freelance fotograaf zijn big game foto’s. Kortom Double MM uw paspoort naar de meest exotische en exlusieve big game bestemmingen.

P&S Visreizen
P&S Visreizen en Hengelsport wordt gerund door enthousiaste sportvissers. Dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de visreizen in ons pakket. Alle bestemmingen zijn aan een uitgebreide, kritische test onderworpen en zodoende kunnen wij u een goed en eerlijk advies geven over de beste perioden, de te verwachten vissoorten en de te gebruiken materialen en technieken. Als extra service is het mogelijk om materiaal voor uw visvakantie te huren of tegen een scherpe prijs aan te schaffen in onze hengelsport zaak.

ScanPartner
ScanPartner is een touroperator gespecialiseerd in reizen naar Noord-Europa. Voor sportvissers bieden we interessante visreizen naar Noorwegen. Dit zijn zowel reizen met eigen auto als vliegreizen naar Noord-Noorwegen. Verder vertegenwoordigen wij de grootste viswaterbeheerder van IJsland met fantastische rivieren voor het vissen op Atlantische zalm. Als enige in Nederland bieden we ook verzorgde visreizen naar Groenland, het paradijs voor het vissen op Arctic Char. ScanPartner is SGR lid.

Tight Lines Visreizen
Tight Lines Visreizen is sinds 1996 actief met het verzorgen van complete hengelsportreizen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full-time reisbureau, met een geselecteerd aanbod van een big game- zeevis- en roofvisbestemmingen. Vanzelfsprekend zijn wij zelf ook zeer enthousiaste sportvissers! Wij heten u alvast welkom aan boord bij Tight Lines!

Met vriendelijke groet,
Henk O.G. van der Kooi
Managing Director

BBI Travel, Vismarkt 30, 9711 KT Groningen, Holland
Tel: 050-3136000, Fax: 050-3126870, E-mail: vanderkooi@bbi-travel.nl

 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK