**KLAAR** Winkelnieuws

Winkelnieuws

Hengelsport Arnhem is nog zo’n echte Hollandse ambachtelijke hengelsportzaak met sfeer, maar wel een die voorop loopt op het gebied van de nieuwste materialen en technieken. Hier kunt u nog een echt advies krijgen waar u mee vooruit kunt!

                       


“Met hun vliegvisafdeling zijn ze een van de grootste van Nederland”

Bij Hengelsport Arnhem kunt u terecht voor vrijwel alle verschillende soorten visserij. Of het nu zoet of zoutwater betreft, zij hebben een uitgebreid assortiment voor vrijwel elke soort visserij, bouwen uw hengel op maat en met hun zeer uitgebreide vliegvisafdeling zijn ze een van de grootste van Nederland. Zij verkopen o.a. de allernieuwste vliegenhengels van Globel, Fisherman , Elkhorn , Rozemeijer, Scott enz.

                       


Op de tweede verdieping kan de karper visser helemaal terecht met een
groot assortiment van bivvy’s, stretchers en alle materialen die een karpervisser nodig denkt te hebben. Voor de witvisser is er helemaal een bijzonder aantrekkelijke service. Die kan hier namelijk zijn eigen voer samen laten stellen en er is ook de mogelijkheid om laten mixen. Echt maatwerk en zeker een bezoekje waard daar bij Hengelsport Arnhem in… Deventer. Meer info: http://www.hengelsportarnhem.nl .

                       


“Unieke service voor de liefhebber van een eigen samengesteld voertje!”

 


 

ANDEREN LAZEN OOK