**KLAAR** Wat goed is komt snel…

Wat goed is komt snel…

We gingen ditmaal op winkelbezoek in het zuiden van Nederland en België. Daar immers zijn Riny van Caam en partner Janine Suijkerbuijk in hoog tempo bezig een serie, zeer prettige hengelsportzaken onder de naam Megafish en Megacarp op te zetten. Hengelsportzaken waar een verfrissende filosofie achterzit, zoals we al snel konden zien en horen.


“Janine weet alles van het populaire Tribalconcept”

Allereerst houden zij zich bij een serie topmerken die elkaar qua aanbod aanvullen en gedeeltelijk overlappen. Op zich geen schokkend nieuws maar wat wel heel bijzonder is dat zij van die merken alles maar dan ook alles op voorraad hebben. De enige restrictie die zij maken is, dat wanneer de importeur het niet meer heeft, zij ook niet kunnen leveren maar dat is meer een technisch dan praktisch verhaal. De praktijk leert ook dat de sportvisser dat bijzonder waardeert wanneer zij van hun favoriete merk alles kunnen vinden. Zo voeren zij b.v. het merk Shimano en als een van de zeer weinige zaken kunt u daar werkelijk alle molens en hengels die er zijn, bekijken, vergelijken en aanschaffen natuurlijk. Van de goedkoopste tot het meest luxe model is er te vinden en dat geldt niet alleen bij de producten van Shimano maar ook van b.v.het Rapala en Blue Fox kunstaas, voer van Sensas, van de Eynde, Mondial en het complete Rive pakket.om er maar een paar te noemen.


“Het complete Rive pakket… en dat is erg veel”

Gaat u b.v. in Roosendaal de winkel ernaast binnen dan komt u rechtstreeks in het karperwahalla onder de naam Megacarp, want u vind daar uitsluitend materialen voor de karpervisser! En dan natuurlijk ook weer alles van de beste merken zoals Starbaits, Fox en Nash, maar ook het volledige Tribalconcept hangt er in de rekken. Hengels, zoveel dat iedereen daar iets van zijn gading moet kunnen vinden. In Roosendaal liggen beide winkels, Megafish en Megacarp, naast elkaar in de St. Josephstraat 12 en 14a. Hoewel ze één bedrijf zijn, zijn ze toch heel verschillend.


“Voor iedere karpervisser is er wel een passende hengel…”

Henk Heeren is de bedrijfsleider met een bijna “ouderwetse” klantvriendelijke instelling die je weinig meer tegenkomt. In alle rust en met kundig advies worden de klanten professioneel geholpen. Die taak wordt bij Megafish/carp in Ledeberg-Gent waargenomen door de sympathieke Johan Claerman, die met dezelfde instelling nog steeds het klantenbestand ziet toenemen en dat is toch een erg goed teken.


“Eigenaar Riny van Caam (L) met bedrijfsleider Henk Heeren in Roosendaal”

Riny en Janine gaan immers niet alleen voor klanten die eenmalig voor een aanbieding langskomen. Zij hechten juist aan een goede band met al hun klanten en willen die dan ook de maximale zorg en service verlenen. Dat is prettig werken voor zowel de winkelier als klant en op termijn zit daar voor beiden de grootste winst. Hier worden klachten niet weggewuifd, maar serieus onderzocht en gekeken naar een bevredigende oplossing. Een instelling die een goede toekomst lijkt te hebben. Ook in het kleinste van de 4 prachtige zaken, Megafish Essen, heeft men diezelfde instelling en ook daar zie je de klantenkring alleen maar groter worden. We waren op bezoek bij fijne mensen, werkzaam in een stel prachtige hengelsportzaken! Meer info op: http://www.mega-fish.nl/Nederlands.htm.

 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK