**KLAAR** Shimano introduceert Nederlandse leden Team Tribal

Shimano introduceert Nederlandse leden Team Tribal

Shimano introduceert met trots twee nieuwe leden van het Shimano Team Tribal: Erik Overmaat en .

is al meer dan 10 jaar een fanatiek en toegewijd karpervisser.Buiten het vissen op de bekende wateren in de Benelux, heeft Erik veel ervaring met het vissen in Frankrijk en Engeland. Erik heeft reeds driemaal deelgenomen aan de World Carp Classic op Lac Amance.Zijn persoonlijk record is een wilde spiegelkarper van 18,5kg (41lb).

is bekend vanwege zijn uit-muntende prestaties op de judomat. Met drie Olympische medailles (waarvan 1 maal goud) en een batterij aan nationale en internationale titels is Mark één van de meest succesvolle Nederlandse judoka’s ooit.

                       

Naast judo is vissen de grootste passie van Mark. Door zijn mentaliteit en toewijding zal Mark een meer dan waardevolle ‘ambassadeursfunctie’ gaan vervullen voor Shimano en in het bijzonder voor Team Tribal.

Tijdens de Hengelsport & Visboten Beurs te Utrecht zullen Erik en Mark officieel aan pers en publiek worden voorgesteld. U bent hiervoor van harte uitgenodigd op de volledig nieuwe stand van Shimano op zaterdag 5 november om 15:00u.

Team Tribal leden:

Jan Porter (UK) Gareth Fareham (UK) Steve Renyard (UK) Michaël Le Poursot (FR) Jürgen Becker (DE) Alfonso Vastano (IT) (NL) Mark Huizinga (ambassadeur) (NL)

                       

 


 

ANDEREN LAZEN OOK