**KLAAR** **KLAAR**              Hengelsportbeurs  “Angeln             2006”

 

Hengelsportbeurs “Angeln 2006”


                       

Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari 2006 wordt in Duisburg voor de eerste maal de beurs Angeln 2006 gehouden. Het belooft een spetterend gebeuren te worden waarbij de organisatie alles uit de kast heeft gehaald om er een succes van te maken. Zeker voor de roofvisvissers en vliegvissers heeft deze beurs veel te bieden. Er worden voortdurend allerlei demonstraties en lezingen gegeven door o.a. Bertus Rozemeijer uit ons eigen land en Ulli Beijer uit Duitsland.

               

“Uli Beyer en onze eigen Bertus Rozemeijer zijn beiden aanwezig in Duisburg”

 

Ook is er van alles te koop en zeker is dat u er tegen verrassend nieuw materiaal aan kunt lopen. Vooral op het gebied van shads en pluggen is er bijzonder veel aanbod en informatie beschikbaar. Erg interessant om eens te kijken hoe onze Oosterburen daar mee omgaan. De tijd dat zij alleen maar konden vissen met zware telescoophengels en grote dobbers is nog niet helemaal voorbij, maar er is inmiddels wel een grote groep sportvissers die goed met hun tijd zijn mee gegaan en op sommige onderdelen erg goed zijn. Hiervoor heeft ook de Duitse snoekstudiegroep veel goed werk verricht.

De beurs beslaat een oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter en heeft ook voor de vliegvissers veel in huis. Bekende namen als Hans-Jürgen Baum, Rudy van Duijnhoven, Uwe Kaptein, Karl-Heinz Kaulig kunnen u veel vertellen en laten zien. In Duisburg is het 3 dagen lang genieten van alles wat met sportvissen te maken heeft

                                                                       

       


U kunt de onderstaande borden volgen:

        Kraftzentrale im Landschaftspark Duisburg-Nord
Emscherstraße 71
47137 Duisburg / Germany

Hieronder nog