**KLAAR** **KLAAR**              Hengelsport-en Visbotenbeurs 2005.

Hengelsport-en Visbotenbeurs 2005.

Zaterdag en zondag, 5 en 6 november a.s. wordt al weer voor de vierde keer de Hengelsport-en Visbotenbeurs in Utrecht gehouden. Deze beurs ontwikkelde zich in relatief korte tijd tot een van de grotere hengelsportbeurzen in Europa en kan zich ieder jaar in een grotere publieke belangstelling verheugen. Geen wonder want deze beurs, georganiseerd door het gerenommeerde DRT organisatieburo uit Groningen, heeft wat dat betreft ook een naam op te houden.

Zowel de standhouders als het publiek is goed te spreken over deze beurs en het heeft ook een bijzondere relaxte en gezellige sfeer. Daarnaast worden er veel leuke dingen georganiseerd en zijjn de meeste bedrijven aanwezig om hun laatste nieuwtjes te presenteren. Verder zijn er ook iedere dag doorlopend lezingen en presentaties van bekende sportvissers, waarvan u echt iets op kunt steken.

                       


“Ieder jaar nog groter!“

Verder is dit geen beurs die een regelrechte aanslag op uw portemonnaie pleegt, want de entreeprijzen zijn redelijk en het parkeren zelfs gratis, een unicum in beurzenland! Verder bestaat nog de mogelijkheid een kortingsbon uit te printen via www.hengelsportbeurzen.nl wat ook al weer een paar euro winst oplevert.

De beurs op zich is zeer de moeite waard en een compleet overzicht van alle deelnemers kunt u vinden op genoemde site van deze beurs. We hebben voor u een aantal , mogelijk, interessante zaken op een rijtje gezet van wat u zoal kunt verwachten.

                       


“Boten op maat door Delcourt“

Zeker interessant zijn de stand met accessoires van o.a. Marine Depth Sounders International, het adres voor alle merken fishfinders waaronder de nieuwste modellen van Lowrance en Eagle en andere GPS toestellen met 3 jaar garantie en een Nederlandse handleiding.

                       


“MDSI met o.a. de beauty’s van Lowrance en Eagle en nog veel meer high tech mogelijkheden“

Op botengebied kunt u zich daar goed informeren want de meeste importeurs zijn daar wel te vinden waaronder Delcourt Constructies uit België die zelf aluminium boten maken en met een heel bijzonder model naar deze beurs komen. Verder is Kramer Watersport natuurlijk een aanrader. Maarten is zelf een verwoed sportvisser, weet alles van boten en motoren en zoekt voor de meest ingewikkelde problemen een oplossing.

                       


“De laatste nieuwe apparaten van Humminbird zijn aanwezig“

Baron Marine is er te vinden met een grote stand en hun accessoires zoals Minn Kota, Scotty, Humminbird en veel meer. Bent u in het bezit van een boot dan is een paar dagen ontspannen en heerlijk vissen in bungalowpark De Vlietlanden zeker een aanrader. Op hun stand kunt u alle vragen kwijt en krijgt u een advies op maat.

                       


“Een prachtige vis tijdens een vakantie op het bungalowpark de Vlietlanden gevangen“

Een ander bedrijf waar u met alle vragen op botenaccessoires terecht kunt is die van Evin. Marco geeft vaak advies op vragen in V & A op Total Fishing. Nu heeft u de kans hem “life” te ontmoeten en te spreken.

                       


“Evin staat altijd voor u klaar“

Verder zijn natuurlijk de nodige importeurs op deze zeer complete beurs te vinden. Allereerst natuurlijk Shimano en Rapala met hun complete nieuwe lijn aan hengels en kleding. Maar ook Cormoran en Daiwa lieten op de perspresentatie al een paar interessante nieuwtjes zien waaronder een paar nieuwe molens en reeltjes van Daiwa die er zeer smaakvol uitzagen.

                       


“Shimano en Rapala zijn er met een ruime stand“

Voor de liefhebbers van handgebouwde hengels is er ook veel te zien zoals de juweeltjes van CJW met de laatste ontwikkelingen op het gebied van titaniumogen b.v. Ook is er veel te koop op de stands van gespecialiseerde zaken als Wout van Leeuwen. Daar kunt u materiaal vinden waar normaliter moeilijk of helemaal niet aan te komen is.

                       


“Een nieuw Daiwa reeltje om van te smullen“

Pure Fishing ontbreekt vanzelfsprekend niet in Utrecht en komen met veel interessante zaken waaronder een nieuwe serie lijnen van Berkley, schitterende hengels en natuurlijk ABU topkwaliteit. Ook kunt u bij hen ook altijd terecht voor vragen over het forelvissen.

                       


“Veel Abu nieuws in Utrecht”

Er is ontzettend veel te zien in Utrecht, in ieder geval veel te veel om op te noemen. Mocht het u allemaal een beetje teveel worden kunt u altijd nog een gespecialiseerd hengelsportmagazine aanschaffen op de stand van Publishing House & Facilities en daar later nog eens de leerzame en boeiende artikelen in nalezen. In Utrecht kunt u alles vinden en vragen aan verschillende auteurs van o.a. Dé Roofvis, Karperwereld, Witvis Totaal of Zeehengelsport b.v.

                       


“Voor iedere hengelsportspecialist heeft Publishing House het juiste magazine!“

Aan de inwendige mens is er ook gedacht en zijn er tal van voorzieningen. Denk ook eens aan de gezellige stand van het Ierse buro van Toerisme. Altijd een bezoekje waard.

                       


“Ierland is altijd genieten“

Maar er is nog veel meer! Kijk hiervoor op www.hengelsportbeurzen.nl en maak gebruik van de kortingsbon die u daar kunt vinden evenals de toegangstijden, routebeschrijving en tijdstippen van de verschillende lezingen die gehouden worden.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -