**KLAAR**  Ierland (deel 2)

Ierland (deel 2)


Goedemorgen geachte sportvrienden. Hier ons eerste bericht uit Ierland. We vertrokken gisteren ( zondag 22 april) met prachtig weer vanuit Nederland en waren om 14.00 uur lokale tijd op het vliegveld van Londen.

                       



Vandaar wilden we doorvliegen naar Shannon. Tot dat moment verliep alles naar wens. Dit zou echter snel veranderen…. Uiterst strenge controle i.v.m. Mond-en klauwzeervirus, waarbij een over-ijverige douanebeambte in de handbagage van Michel een zakmes ontdekte. Ogenblikkelijk hadden we de poppen aan het dansen. Nadat Michel een afstandsverklaring tekende (weg mooi zakmes) konden we verder. Weer wat geleerd! Na de landing in Shannon gingen we per auto naar het Kingcora Guesthouse in Killaloe.

                       


“Ons onderkomen voor deze week”

Gisteravond zijn we samen met Ferdinand lekker wezen eten en hebben we de tactiek voor vandaag doorgenomen. Afgelopen week is er zeer slecht gevangen. Ook hier is het water nog veel te koud (minder dan 10 graden) vandaar dat we hebben afgesproken met 2 boten naar de wat kleinere meren te gaan. Onze kansen lijken daar groter. Mocht het in de loop van de week wat opwarmen gaan we alsnog naar Lough Derg. Het weer voor vandaag lijkt goed te worden. Er staat weinig wind en er komen perioden met zon. Schijnt de zon dan willen we veel jerken langs de rietkragen. Morgenvroeg horen jullie hoe het vandaag is afgelopen. Groeten namens de groep, Piet Driessen.

ANDEREN LAZEN OOK