**KLAAR**  Gerbing’s Heated Clothing

Gerbing’s Heated Clothing, een bedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen en produceren van elektrisch verwarmde kleding.Het bedrijf richtte zich vooral op de motorrijders. Geheel nieuw is het toepassen van dezelfde technologie in “gewone” handschoenen en andere kledingstukken, waardoor het voor (vrijwel) iedereen mogelijk is geworden gebruik te maken van de voordelen van deze kleding. In de hengelsport is de kleding uitstekend te gebruiken. Voor zowel de witvisser, karpervisser als de roofvisser zijn er vele toepassingen en is het zeer veilig zelfs in de regen.
In de boot kan men de kleding aansluiten op de accu die men meestal toch al bij zich heeft voor de elektromotor. De witvisser ( wedstrijdvisser ) kan een powerpack naast zich neerzetten en daarop de kleding aansluiten. Zelfs de karpervisser in een tent kan s’nachts een jas gebruiken. Er zijn verschillende kledingstukken te krijgen. Zo zijn er sokken, jassen en broeken. In de handschoenen en wanten zijn er een aantal verschillende producten. De klapwant is een want die men tijdens het dragen kan terugklappen waardoor men de vingers vrij heeft tijdens het vervangen van het aas of het drillen van een vis.

Normale handschoenen zijn er natuurlijk ook te krijgen. De mof is een product die men voor de buik draagt en waar men de handen in stopt. Zo worden ze verwarmd en als men ze moet gebruiken hoeft men ze er alleen maar uit te halen. Alle kledingstukken zijn los van elkaar aan te sluiten of te combineren, door ze op elkaar aan te sluiten. Het grote vertrouwen van Gerbing’s in hun producten blijkt ook uit de garantie: op de elektrische componenten wordt een levenslange garantie gegeven. Rix hengelsport Lutten en Kunstaaswinkel.nl hebben de primeur inde hengelsport met de unieke verwarmde kleding van Gerbing. Een team van Total Fishing is druk bezig deze materialen in de praktijk te testen waarvan u binnenkort een testverslag tegemoet kunt zien op Total Fishing uiteraard.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Kunstaaswinkel.nl of Rix hengelsport Lutten.
Telnr: 0523-682740 e-mail: info@kunstaaswinkel.nl of info@rixhengelsport.nl

                       

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -