**KLAAR**                Exclusieve visreizen met Jacques                   Schoute

Exclusieve visreizen met Jacques Schouten

Met het boek “De Nieuwe Zoetwatergiganten” heeft Jacques veel indruk gemaakt. Nooit eerder werd door een Nederlandse auteur, een boek uitgegeven waarin zo’n verscheidenheid aan schitterende visavonturen werd beschreven.

                       



Het boek is echter nog niet uit! Jacques gaat namelijk nog verder. Hij organiseert nu ook (zeer) exclusieve visreizen voor groepen van 1 tot maximaal 3 personen. Het is dus echt maatwerk, want de avonturier die mee gaat, kan zelf aangeven waar en hoe lang hij ergens op onze planeet wil vissen. Als het moet zelfs voor enkele maanden. Jacques regelt dan ook werkelijk alles en met zijn ervaring en kennis van zaken, kan succes dan ook niet uitblijven. Voor klanten die geen tijd willen verspillen, maar direct aan de slag willen op het water of vis van hun dromen, een uitkomst. Ook biedt Jacques de mogelijkheid om samen met hem nieuwe gebieden te gaan ontdekken, zoals b.v. het Amazonegebied. Op deze reizen wordt er echter ook van de deelnemer(s) veel incasseringsvermogen en flexibiliteit gevraagd. Dit in tegenstelling tot de reizen welke in zijn boek zijn beschreven. Daar is de know how reeds aanwezig en weet men wat zoal kan worden verwacht. De mogelijkheden zijn letterlijk en figuurlijk onbegrensd.

                       



Enkele voordelen:
Met een of slechts enkele mensen,
daardoor veel persoonlijke aandacht. De gehele reis wordt door Jacques georganiseerd d.w.z.
vlucht, vervoer ter plaatse, verblijf ter plaatse, gidsen,
juiste aas voor desbetreffende vissoort enz. Kent eventuele medische problemen die zich daar
kunnen voordoen. Flexibel schema. Wilt U ook een stukje cultuur opsnuiven
kan dit in onderling overleg geregeld worden.
Er kan ook een combinatie van vissen en wildobservatie, natuurfotografie en bezoeken aan de lokale bevolking
worden samengesteld. Jacques kan ook zorgen voor een reisverslag inclusief
foto’s en dia’s Maatwerk tot in het detail

                       



Waarheen? Zoals reeds vermeld zijn de mogelijkheden enorm. Zo maar een greep. U kunt gaan vissen in Alaska op zalm, heilbot en black drum, Op lake Victoria en Lake Turkana op enorme nijlbaarzen, tarpon in Florida en verder in de Verenigde Staten op stripers, witte steur en blue catfish. In Kenya op de mako shark en swordfish en in India op de beruchte mahseer.

Daarnaast zijn reizen in ontwikkeling naar b.v. Costa Rica om de coubera snapper aan de schubben te komen terwijl West-Afrika zeer grote tarpon en courbine moet gaan opleveren. Er zijn nog veel meer mogelijkheden maar wanneer U interesse is opgewekt kunt U dat het beste direct aan Jaques Schouten zelf vragen.
Hij is te bereiken per e-mail: schoutj@port.rotterdam.nl


 

ANDEREN LAZEN OOK