**KLAAR**  Cipro Producten

Cipro

Situaties doen zich voor waarbij deeg van de gebruikte boiliesoort gewenst is. Met dit gegeven in het achterhoofd heeft de Instant Hooker Paste ontwikkeld. Het resultaat is een samenstelling in droge vorm waarbij na toevoeging van water of een ander vloeibare substantie eenvoudig een deeg gekneed kan worden.

De Instant Hooker Paste heeft sterk bindende eigenschappen en verdraagt toevoeging van andere droge ingredienten. Hierbij kunt u denken aan boiliekruim of bijvoorbeeld de Liver Extract. Hierdoor is het mogelijk de Instant Hooker Paste een geheel eigen samenstelling te geven.
Ook is het mogelijk het water voor een deel of in zijn geheel te vervangen door een vloeibare attractor. Dit kan door het toevoegen van bijvoorbeeld Stimul-ade, Sweetener en flavour.

De Instant Hooker Paste is in twee smaken verkrijgbaar. Dit zijn de smaken Fish en Sweet. De Instant Hooker Paste heeft naast attractors een hoog gehalte aan wateroplosbare eiwitten. Hierdoor is het van zichzelf al bijzonder aantrekkelijk voor de karper, wat het toevoegen van extra ingredienten niet strikt noodzakelijk maakt.

Met name op water onder grote hengeldruk en cultuurwater heeft de Instant Hooker Paste zich bewezen als een subliem karperaas. De Instant Hooker Paste is als deeg op de haak te gebruiken maar laat zich ook bijzonder goed om een boilie of deel van een boilie aan de hair kneden.
In het laatste geval zal het deeg geruime tijd een zeer attractieve laag vormen en bovendien voor een zeer afwijkend haakaas garant staan.

Meer informatie over de producten van kunt u vinden op de website www.cipro.nl

                       

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -