image description

King’s Classic en Feeder Only Ierland in Utrecht

King’s Classic en Feeder Only Ierland in Utrecht

Francis McGoldrick, Richard van den Broeck en Pierre Bronsgeest, vertellen alles over de nieuwe vierdaagse viswedstrijd King’s Classic en de vijfdaagse wedstrijd Feeder Only.

BBI Travel stand 110 op Hengelsport en botenbeurs

Komend weekend vindt in de Jaarbeurs de Hengelsport en botenbeurs plaats. Op de stand van BBI Travel, standnummer 110, zijn Francis McGoldrick uit Ierland en Pierre Bronsgeest, drie dagen lang aanwezig om alles te vertellen over de wedstrijden, het vissen en de prachtige counties Leitrim en Cavan.

Op vrijdag worden zij ondersteund door Henk van der Kooi, directeur van BBI Travel en op zaterdag komt Richard van den Broeck, Ierland lover en visgek, samen met Stephanie Groenwold, product manager Ierland bij BBI Travel.

Dus kom langs op de gezellige stand en praat met deze ervaren vissers en Ierland-gangers over de mogelijkheden van deze wedstrijden, maar ook over andere arrangementen en vismogelijkheden zoals snoekvissen met boot of belly boat, zeevissen en het vissen op zalm of forel. Kom langs op onze stand nr. 110, je herkent hem eenvoudig aan de grote posters met Frank van Waelderen en Francis McGoldrick.

Meer informatie www.bbi-travel.nl/kings-classic

King’s Classic wordt georganiseerd door BBI Travel, ondersteund door County Cavan, County Leitrim, Ierland Toerisme en snelledrukkers.nl. 

BBI Travel                    

BBI Travel is reeds 57 jaar Ierland specialist en een van de oudste reisorganisaties in Nederland. Naast Ierland biedt BBI Travel visreizen aan naar Canada, IJsland en Noorwegen. Het vakantieaanbod omvat naast visreizen allerlei andersoortige vakanties voor de bestemmingen Ierland, IJsland, Scandinavië en Canada. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland, Alaska en Antarctica.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -