image description

KCB zoekt Versterking Vacature (Verkoop) Binnendienst

KCB zoekt Versterking 

Vacature (Verkoop) Binnendienst  

Als aanvulling op ons Team zijn wij als KCB International op zoek naar iemand die van aanpakken weet, stressbestendig is en vooral zin heeft om te werken in de hengelsport!   

KCB International
Als grootste private label visvoerproducent in de hengelsport werkt KCB  door heel de wereld voor tal van bedrijven. Met de focus op Europa variëren onze klanten van winkels en gespecialiseerde aasbedrijven tot groothandels, winkelketens en A-merken binnen de branche. Bedrijven die wij dagelijks met onze kernwaarden: service, snelle levering en flexibiliteit volgens het ‘one-stop-shop’ principe met plezier beleveren.  

Functie
Door de sterke groei van de organisatie zoeken wij aanvulling van de binnendienst. Het is een nieuwe functie ontstaan door opsplitsing van taken, waarbij je nauw gaat samenwerken met de bedrijfsleider. Samen dragen jullie de verantwoording voor het kantoor en vervangen elkaars uitvoerende taken bij vakantie en/of afwezigheid. 

Je taken zullen bestaan uit het klantcontact via telefoon en e-mail, afhandelen van vragen, de orderverwerking en opvolging ervan. Verdere taken zijn in overleg en kunnen bestaan uit facturatie en administratie, logistieke planning, voorraadbeheer, inkoop en productontwikkeling samen met de klant. Invulling hiervan is afhankelijk van ervaring als ook je eigen wensen en kwaliteiten.  

 

Kennis en Vaardigheden
HBO werk en denkniveau
Beheersen van Outlook, Word en Excel
Goede beheersing van Nederlands, Engels, Duits en bij voorkeur Frans in woord en schrift.
Het kunnen werken met administratieve software 
Secuur en Stressbestendig
Klantvriendelijk en Betrokken
Affiniteit met de Hengelsport
Liefst werkervaring binnen de Hengelsport en/of Verkoop Binnendienst.

Wat bieden wij:
Wij bieden een jonge en dynamische organisatie die van aanpakken houdt. Een goede marktconforme beloning afhankelijk van inbreng en ervaring, met de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf!

Interesse? Stuur dan je sollicitatie en CV naar rob@kcbinternational.com t.a.v. Rob Kuijpers.

KCB International BV
De Stater 26
5737 RV Lieshout
Nederland
0031-499421754
www.kcbinternational.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -