Jeugdkamp KCN/ Flexibel Carpfisching opnieuw een succes.

Persbericht KCN

Jeugdkamp KCN/ Flexibel Carpfisching opnieuw een succes.

Afgelopen weekend heeft het 13 jeugdkamp van de KCN plaatsgevonden op de vinkeveense plassen en dit in samen werking met Flexibel Carp Fisching.

Het bedrijf dat alles weet over de plassen in de buurt van Vinkeveen. Op de vrijdag werd er opgebouwd meestal gaat dit snel maar dit keer werden de kids vervoerd met een drijvend vloot naar 1 van de eilanden die Vinkeveen rijk is. Een deel van de kids verbleven op het eiland de andere werden naar de boten van Flexibel carpfisching gebracht om vandaar uit te vissen.



Een ervaring op zich ,iets totaal anders dan wij gewend waren Freek Steven van Flexibel had het er maar druk mee alle kids te helpen en de lijnen uit te varen. De zaterdag is altijd de dag dat we onderlijnen knopen en uitleg geven waarom waar en hoe dit keer zelf in de boor onder het uitvaren van de lijnen. Of het geholpen heeft weet ik niet maar na het uitvaren van een van de lijnen was een van de kids druk aan het drillen van wel een hele mooie vis.



Daar wij toch op de boot zaten was alles goed te begeleiden en fotograferen. Tegen de avond was het verzamelen voor de bekende BBQ die er weer inging als kool. Niet alleen de kids vinden altijd leuk maar zeker de begeleiding ook .En zeker dit keer wie wil er nou geen hamburger eten met mannen zoals Freek stevens, Joop Butselaar ,Martin Boot, Frank Huisman, Jeroen Helfferich . Daarna was het weer uitvaren tijd..



De nacht bracht nog een hele mooie vis op de mat waar de kids weer helemaal blij mee waren. Daar wij de kids leren niet te zakken zijn de foto’s toch top geworden kijk zo kan het ook. Het was zeker niet ons best vangende kamp maar wel het leukste en spectaculairste kamp volgens de jeugd en wat ons betreft ook. Ook veel ruimte voor uitleg en het laten zien van onderlijnen. Het leren uitvaren met een boot. Het aas verhaal, en natuurlijk vis veilig vissen.



Vissen vanuit boten en varen met boten, dikke karpers, top begeleiding. Wat wil je nog meer. Volgend jaar mee doen uiteraard.



Ook waren de sponsoren dit jaar top en wel Karper magazine, Shimano,Carp Controle,DKB Baits, Marker World, Carp Square.

De KCN wil nogmaals Freek Stevens bedanken voor de top organisatie aan die kant helemaal goed en geweldig. Ook de medewerking van de Algemene Weesper Hengelaars Bond helemaal goed en bedankt zo kan het ook.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -