image description

Jeremy Wade (River Monsters) doet een speciale aankondiging!

We hebben een bijzondere mededeling, want Jeremy Wade (River Monsters) doet een speciale aankondiging namens ons!

Over 6 maanden is het zover. De vierde Wereld Vismigratiedag wordt gevierd op 16 mei 2020 en we willen samen met onze collegae vanaf 16 april een maand lang campagne gaan voeren. We gaan een koppeling maken met de Week van Ons Water (1 mei t/m 17 mei). Freek Vonk en Klaas van der Eerden gaan meehelpen via filmpjes en social media.

Jullie hulp, enthousiasme en netwerk is zeer welkom. Inmiddels staat de internationale teller op 130. En vandaag kwamen er weer 10 uit Amerika binnen, 8 uit zweden en 8 uit Nieuw Zeeland. We hebben in Nederland veel projecten en ontwikkelingen om trots op te zijn en de uitdagingen voor de komende jaren zijn groot! Reden voor genoeg voor vele acties en evenementen. Voor ideeën zie de bijgevoegde folder. Aanmelden kan via: www.worldfishmigrationday.com

En weet dat de Wereld Vismigratiedag op dezelfde dag valt als het Eurovisie Songfestival. Vandaar dat we het Euro Fishion Song Festival in het leven hebben geroepen. Daarover later meer.

Het lijkt ons mooi als alle hengelsport federaties, alle landschappen, alle projecten, alle scholen en universiteiten, enz mee doen! Let’s celebrate fish! Jou hulp is welkom!

Namens het Fish Team Holland

Groet Herman Wanningen

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -