Internationaal bezoek bij Tight Lines

Persbericht Tight Lines Visreizen

Internationaal bezoek bij Tight Lines tijdens Hengelsport- en Visbotenbeurs

Tijdens de Hengelsport & Visbotenbeurs (11-13 november 2011 te Utrecht) zullen op de stand van Tight Lines Visreizen de volgende personen aanwezig zijn:

Vrijdag 11 t/m zondag 13 november (11 & 12 gehele dag, 13 november alleen de ochtend):

Capt. George Allen uit Watamu Kenia

George runt samen met zijn vader Mark Allen het bekende sportvisbedrijf Jasiri Sportfishing en bevissen de gehele Keniaanse oostkust, met als standplaats Watamu/Malindi. Zij beschikken over 2 absolute top visboten, de 33’ Bertram Jasiri en de 35’ Cabo Express Simba.

Zaterdag 12 november:

Kevin Murphy van Bellavista hotel uit Cobh Zuid-Ierland

De afgelopen weken was het Bellavista hotel met zijn kleine bootvisserij onderwerp van gesprek op de diverse webfora en in de hengelsportbladen. Hier kunt u als nergens anders in Ierland lekker zelf vissen vanuit de uitstekende Warrior en Raider visboten op een diversiteit aan soorten als pollak, kabeljauw, conger maar vooral ook de zeebaars.

Zondag 13 november:

Capt. Erik Einarson uit Gomera (Can. Eilanden)

Erik heeft een succesvol jaar achter de rug, kwam met regelmaat terug met releasevlaggen daar waar andere boten geen resultaat boekten. Tijdens de Tight Lines Cup 2011 op Gran Canaria kwam zijn Polilla II als beste boot uit de verf.

Kortom, genoeg reden voor de geïnteresseerde reizende visser om even langs te komen bij Tight Lines Visreizen. U vindt ons op stand 144.

Verdere informatie: Tight Lines Visreizen - Tel. 0180 434788 of info@tightlines.nl