In januari 2015 bestaat Vakantiepartner Denemarken vijf jaar

In januari 2015 bestaat Vakantiepartner Denemarken vijf jaar 

Door Ron Smits 

Degenen, die aanwezig waren op de laatste Hengelsport en Boten beurs te Utrecht en bovendien een bezoekje brachten aan Vakantiepartner Denemarken, hebben al mogen genieten van een eigen gebakken lekkernij van Tamara. Er was ook reden om feest te vieren. Tamara en Vakantiepartner Denemarken bestaan vijf jaar. Samen met Rob verscheen ze op nagenoeg alle jaarlijkse beurzen en evenementen in Nederland.

In die tijd heeft Tamara behoorlijk aan de weg getimmerd, dat moet ook wel want na vijf jaar is Tamara Visser van Vakantiepartner Denemarken een begrip onder de vele sportvissers uit Nederland en België, maar zeker ook onder hun familieleden, kennissen en vrienden.

De sportvissers kregen van Rob Puijk (www.robsvisserij.nl) heel wat informatie over de beste visstekken, de beste tijden, welke vistechnieken, welke vissen er te vangen zijn, soorten kunstaas en zeker over zijn specialiteit, het bootvissen. Rob is nog steeds een sportvisser, die regelmatig op de Deense wateren zijn visje weet te vangen.

Vanaf januari 2010 opent Feriepartner een kantoor in Nederland! Zo werd vijf jaar geleden de opening van het kantoor in Nederland aangekondigd


Rob met een prachtige Deense forel.


Deze kennis deelt hij graag met andere sportvissers en er wordt dan ook veel gebruik van gemaakt. Hij heeft een speciale techniek ontwikkeld om op zout water (u leest het goed, dit is geen taalfout) snoek te vangen. Een sportvis, die niet te vergelijken is met de zoetwater versie. Ik geef zijn techniek hier niet prijs. Breng op de eerst volgende beurs, maar eens een bezoek aan Vakantiepartner Denemarken.

Zoals Rob heel veel weet over het vissen in Denemarken, weet Tamara heel veel van de andere talloze mogelijkheden, die Denemarken te bieden heeft. Hierdoor kunnen ook de familieleden, vrienden en kennissen van de sportvissers echt vakantie vieren in Denemarken.


Tamara heeft immers gewoond en gewerkt in Denemarken en heeft hierdoor veel informatie, die niet in de diverse reisfolders staan.

Zij kent Denemarken. Het zijn niet alleen maar sportvissers en hun familieleden, die naar Denemarken gaan. Watersport liefhebbers, strandliefhebbers, fietsers, wandelaars, vogelaars, aanbidders van rust en hun kinderen kunnen hun liefhebberij naar hartenlust uitoefenen in Denemarken.

Niet alleen de parate kennis van Tamara, maar ook de samenwerking van Tamara met de andere 22 kantoren van Feriepartner in Denemarken is heel belangrijk om goed te adviseren.
                                                                    
Tamara vindt, dat als iemand op vakantie gaat, dit geheel onbezorgd moet kunnen. Hierdoor regelt zij voor de vakantiegangers, dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat ze echt onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, vindt zij de nazorg zeker zo belangrijk.


Deze gedrevenheid van Tamara zorgt ervoor dat vele vakantiegangers jaarlijks bij haar terugkeren, voor een vervolg boeking. Dit is kwaliteit met een grote K en zorgt voor veel mond-op-mond-reclame.

Vele gasten van Denemarken doen Legoland aan, zeker de gezinnen met kinderen. Hierin kan Tamara nog een interessante korting aanbieden. Denemarken heeft nog iets unieks wat vele sportvissers vanaf de kust al ontdekt hebben: het geluid van over elkaar rollende en/of schuivende kiezelstenen.

Als u in al of niet vissend aan strand gaat zitten, uw ogen sluit en luistert naar de wind, de golven en de over elkaar bewegende stenen, komt u automatisch in rust: heerlijk al uw zorgen verdwijnen met dit geluid in zee…………, terwijl uw kinderen krabben vangen of allerlei kleine visjes, die aan de voet van de uit stenen opgebouwde kering op zoek zijn naar voedsel.

Al wandelend langs de kusten of vissend kan u bruinvissen, visotters, zeehonden, zeearenden, reeën en nog veel meer dieren zien in hun natuurlijke omgeving. Tamara en Rob zullen u een gedegen advies geven wat er specifiek voor u allemaal mogelijk is in Denemarken.
 
Rest mij nog een dikke proficiat voor Vakantiepartner Denemarken in verband met het 5 jarig bestaan Op naar de 10 en nog grotere cake.