IJsselsport ook van de partij aankomend weekend

IJsselsport ook op Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal.

IJsselsport zal ook aanwezig zijn op de ‘Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal’ te Stellendam op 26 en 27 september. Als officieel importeur van de Lund boten zal IJsselsport met Lund-boten aanwezig zijn, maar wegens groot verkoopsucces heeft IJsselsport geen nieuwe Lund-boten meer op voorraad.

IJsselsport komt naar de beurs met Lund occasions en demomodellen die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.
 
De nieuwe Lund-boten van het 2010 model worden vanaf 1 september geproduceerd en zullen niet op tijd aanwezig zijn voor deze beurs. Wel kan men alvast informatie krijgen over deze nieuwe 2010 modellen op de stand van IJsselsport.


Informatie over de nieuwste modellen op de stand van IJsselsport.

Er zullen een aantal Lund-boten in het water liggen waarmee een proefvaart gemaakt kan worden. Ook is er de mogelijkheid om met een Lund te varen die voorzien is van de gloednieuwe Honda 60 pk, die tevens tijdens deze beurs geïntroduceerd wordt.

IJsselsport is officieel importeur van de Kaasbøll visboten uit Noorwegen en zal aankomend weekend met de Kaasbøll 1T aanwezig zijn. Deze robuuste aluminium zeevis-consoleboot heeft zich al jaren in Noorwegen bewezen. De Kaasbøll boten worden al jaren ingezet als o.a. verhuurboot voor vistrips, met name in de omgeving van Hitra.

Voor meer informatie, kom langs op de ‘Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal’ te Stellendam en bezoek de stand van IJsselsport.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Pielen In Zwolle!
Willem Moorman -
image description
Als de vogeltjes fluiten, willen wij naar buiten.
Willem Moorman -