image description

Zicht op zeebaars : Het blijft wisselvallig!

Maaarrr.... eerlijk gezegd komen dit soort vreetorgies langs onze kust slechts zelden meer voor.


Dat ze nog bestaand bewees Ed afgelopen zondag met deze prachtige baars van bijna 10 pond 82 cm


Dikke krachtpatsers!

Dit heeft zondermeer te maken met de huidige zeebaars populatie die is vergeleken met pakweg 10 jaar geleden behoorlijk uitgedund maar ook de enorme scholen aasvis in de vorm van hors-blauwe makreeltjes en natuurlijk niet te vergeten de grote ballen zeebliek zorgen er voor dat er vreten genoeg is waardoor onze stekels zich minimaal hoeven in te spannen.


Ook de bootvisserij trekt landzaam maar zeker aan.

Maar goed er is dus nog best een zeebaarsje te vangen langs onze kust ware het niet dat je veel uren moet maken voor een aanbeet. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. Voor de liefhebbers heb op de volgende data nog enkele plaatsen vrij tijdens mijn workshops.


Tijdens de warmste dag van het jaar waren ze moeilijk te verleiden!

De zaterdagen 30 juli/ 6-13-27 augustus en op alle zaterdagen in september zijn er nog plaatsen vrij. Dus wil ook jij desnoods samen met een vismaat binnen een tijdsbestek van 4 uur alle ins en outs van deze spannende visserij onder de knie willen krijgen schrijf je dan nu in voor zón leerzame workshop. Voor meer info kun je me bellen op 0031(6)20016129  of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl  voor meer informatie kun je terecht op mijn site zeebaarsworkshops.net 


De kant visserij is nog onvoorspelbaar!

Stekel ze 

The Bass Whisperer. 

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gek op zeebaars: Deel 4
Willem Moorman -
image description
Poldersnoek, uniek en ontembaar: Deel 12
Willem Moorman -