HSF Fryslân Boot

HSF Fryslân Boot
 
Op initiatief van de ‘Commissie Controle en Handhaving’ heeft Hengelsportfederatie Fryslân een compleet geoutilleerde boot aangeschaft. De aluminium boot met een lengte van 465 cm is gefabriceerd bij ‘Tomasco’ in Stiens en is uitermate geschikt voor het gebruik op de Friese wateren.
 

 
Met een Suzuki aanhangmotor van 25 pk is de boot door Adolfs Boatbusiness zodanig ingericht dat deze voornamelijk kan worden ingezet voor controle en handhaving maar ook voor andere doeleinden. U kunt hierbij denken aan promotieactiviteiten en inspectie van hengelsportvoorzieningen. De boot is op een trailer geplaatst zodat deze mobiel is en overal in Fryslân inzetbaar is.



Onder belangstelling van enkele genodigden en de pers kreeg dhr. Nol Sweep, voorzitter van Sportvisserij Nederland, de sleutel overhandigd van Rob Adolfs (Adolfs Boat Business, Schingen) en Tom Jorna (Tomasco, Stiens) de beide fabrikanten van de boot. In één handeling gaf dhr. Sweep de sleutels door aan Rinnert Procee, portefeuillehouder Controle en Handhaving van HSF Fryslan, die vol enthousiasme direct met de boot naar de trailerhelling vertrok om aldaar de eerste, zeer geslaagde proefvaart te maken.
 

Kijk voor meer info op de site van HSF Fryslân: www.visseninfriesland.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -