HS-Outdoor Fair: onderwater-stek-check in Maurik

HS-Outdoor Fair: onderwater-stek-check in Maurik

Het bedrijf Flexible-Carpfishing bestaat inmiddels acht jaar en het blijft zich ontwikkelen om de flexibiliteit voor de klanten te vergroten.

Deze zeer breed georiënteerde firma in de karperscene begon aanvankelijk met de verhuur van volledig ingerichte kajuitboten op de Vinkeveens plassen en deed dat vervolgens ook op de Loosdrechtse plassen. Daarna kwam het met steeds meer in het oog springende noviteiten, dit in de vorm van onderscheidende producten en kwaliteitsaas waar menig karpervisser zijn voordeel mee deed.


Verhuur van volledig ingerichte kajuitboten op de Vinkeveens plassen.

Een product dat veel vissers kennen, is ongetwijfeld de ‘Snowgirl’. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Snowgirl een doorontwikkelde variant op de welbekende ‘snowman’. Deze voorgeprepareerde boilie/pop-up combinatie in een uitgekiende samenstelling zorgt ervoor dat drijfvermogen, flavourafgifte en compactheid gedurende lange sessies constant blijft.


De Snowgirl een doorontwikkelde variant op de welbekende ‘snowman’.

Dat de Snowgirl haar mannetje heeft gestaan afgelopen jaren blijkt wel uit de opvallende vangsten die met haar zijn gevangen. Na al dat succes was de start van een webshop niet meer dan een logisch vervolg van de succesvolle weg die Flexible-Carpfishing is ingeslagen. Daar is het echter niet bij gebleven, want tegenwoordig heeft het bedrijf buiten de webshop vol trots betrekking genomen in een fraai pand aan de  Communicatieweg  11A in Mijdrecht.


Volledig ingerichte kajuitboten verhuur.

Waarmee Flexible-Carpfishing zich inmiddels ook de status van ware specialist heeft verworven, is het maken van onderwateropnames. Zo regisseerde het bedrijf vorig jaar nog de spraakmakende DVD ‘Caught in de Act’ waar het nauw samenwerkte met bekende karpervissers zoals Joop Butselaar, Martin Post, Koen Koops en Freek Stevens.


Specialist in het maken van onderwateropnames.

Voor wat betreft Flexible-Carpfishing zal bij hun aanwezigheid in Maurik de nadruk vooral liggen op het instaleren van onderwatercamera’s en het maken van permanente opnames van bepaalde stekken. Vanzelfsprekend zal dit gebeuren vanuit de inmiddels welbekende kajuitboten van deze firma.


Mooi zware vinkeveense schub.

Zo zullen bezoekers op de stand via de monitor unieke live beelden zien van wat er op dat moment op de stek onderwater te zien is. De gebruikte systemen zijn inmiddels zo ver doorontwikkeld dat de mannen van Flexible zelf middels een App hun stek 24/7 in de peiling kunnen houden. Hoe dat werkt zie je tijdens de Hengelsport Outdoor Fair, niet te missen!


Tot op de HS Outdoor fair!

Voor alle informatie: www.flexible-carpfishing.nl en www.hs-outdoorfair.nl